Българин пое поста старши мениджър продажби за Югоизточна Европа в BioHorizons Camlog

Search Dental Tribune

Българин пое поста старши мениджър продажби за Югоизточна Европа в BioHorizons Camlog

Данаил Тодоров е новият мениджър продажби на BioHorizons Camlog за Балканите.
Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria

чт. 27 януари 2022

запази

С цел, засилване на своята дистрибуторска подкрепа в Източна Европа, компанията BioHorizons Camlog съобщи, че от 1 януари 2022 г. Данаил Тодоров, се присъединява към организацията като старши мениджър продажби.

През последните осем години Данаил заемаше поста изпълнителен директор на българската компания Implant BH, която е дистрибутор на  BioHorizons за България и Румъния. Така той активно участваше в успешното създаване и катализиране на бизнеса с импланти BioHorizons в двете източноевропейски страни.  Данаил Тодоров поема отговорността за продажбите на всички дистрибуторски партньори в балканските държави, България, Гърция, Румъния, Турция, Украйна и Казахстан, като ще бъде базиран в София, България.

Американската компания BioHorzons e лидер в общността на денталните импланти с 27 годишен опит, с фокус върху три основни ценности: наука, иновации и обслужване.

Имплантите BioHorizons са първите и единствените импланти, обработени с Laser-Lok технология, призната за "Най-добра клинична иновация" през 2004 г. Laser-Lok е серия от прецизно проектирани, лазерно нанесени каналчета с размера на клетките на тъканите, с които повърхността на импланта или надстройката влиза в контакт. Laser-Lok микроканалите са резултат на изследвания в продължение на повече от 25 години и са създадени с цел достигане на оптимална повърхност на импланта. При тези изследвания е доказано, че Laser-Lok повърхността предизвиква биологичен отговор, който включва инхибиране на епителното прорастване и същинско прикрепване на съединителна тъкан към импланта. Тази физическа свързаност създава биологично уплътнение около импланта, което защитава и поддържа кресталната кост.

Имплантите BioHorizons имат международно призната доживотна гаранция и са клинично доказани от някои от най-задълбочените изследвания в индустрията.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement
advertisement