Dental Tribune Bulgaria

Dentsply Sirona представи Primescan и Surefil one по време на IDS

By Dentsply Sirona
March 14, 2019

Кьолн, Германия: Dentsply Sirona е една от първите компании, която стартира участието си на IDS с пресконференция във вторник, 12 март. Тя впечатли с иновациите си във всички специалности на денталната медицина и денталните технологии, които допълнително улесняват ежедневната работа в денталната практика и в зъботехническата лаборатория и отговарят на мотото на компанията - „Вдъхновени от вашите нужди“. Първи поред, както и по важност бяха презентирани Primescan и Surefil one – два продукта, които са поредната крачка напред в подобряването на дигиталните отпечатъци и обтурационните материали.

Пресконференцията стартира с реч на Don Casey, изпълнителен директор на Dentsply Sirona, който разясни какъв е фокусът на компанията по отношение на бъдещите проекти и иновации: „Ние бихме желали да дадем на зъболекарите истинска добавена стойност посредством дигитални технологии, които лесно да бъдат интегрирани и да представляват едно интелигентно подобрение в тяхната рутинна дейност“.
За да отговори на тези високи стандарти, Dentsply Sirona демонстрира своя огромен потенциал и стремеж към постоянно развитие, като представи многобройните си иновативни продукти, включвайки в презентацията си много видеа и клинични демонстрации от различни дентални практики, илюстриращи колко лесно е прилагането на тези нови продукти в ежедневната работа.
Фирмата пионер в сферата на дигиталните отпечатъци представи Primescan – интраорален скенер с нови и невиждани досега качества. Лекотата и бързината на работа бяха демонстрирани на живо със сканиране на горна и долна зъбна редица, което отне по-малко от една минута. Твърдението, че сканирането е значително по-точно от считаното за максимално възможно до този момент, е потвърдено от скорошно проучване.
Surefil one – иновативна ресторативна концепция за дисталните зони, също беше представена по време на пресконференцията. Устойчивият, самоадхезивен обтурационен материал комбинира опростения начин на работа на глас-йономерните цименти със стабилността на конвенционалните композити и като допълнение осигурява отлични естетични качества.
Пресконференцията беше впечатляваща презентация на последните новости, доказващи, че Dentsply Sirona е на път да постигне целите, които сама си е поставила – да предостави на зъболекарите и зъботехниците изтънчени решения, които да опростят ежедневната им работа. Посетителите на IDS можеха да почерпят повече информация на щанда на Dentsply Sirona в зала 10.2 и 11.2 или на сайта: www.dentsplysirona.com.
„Ключовите ни нови продукти винаги биват разработвани в тясна колаборация с дентални лекари или зъботехници“, сподели Bill Newell. Този процес се случва благодарение на колаборацията ни с външни партньори – последният такъв пример е сътрудничеството ни с exocad. Newell продължи: „За нас е важно денталните практики и зъботехническите лаборатории да могат ежедневно да работят ефикасно с нашите продукти и да получават добавената стойност, която те предоставят. Тази година на IDS ние още веднъж доказваме на нашите клиенти и партньори, че могат да разчитат на Dentsply Sirona и да се доверят на нашия потенциал и умение да бъдем винаги иновативни както в настоящето, така и в бъдещето“.
Поради процедурите по регистриране и времето, което те отнемат, не всички продукти ще бъдат пуснати веднага в търговската мрежа в различните страни.

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International