Днес започва изложението „Медикус, Денто, Галения 2015“ в Пловдив

Search Dental Tribune

Днес започва изложението „Медикус, Денто, Галения 2015“ в Пловдив

Изпълнителният директор на Международен панаир Пловдив г-н Иван Соколов изнесе приветствено слово на откриването на "Медикус, Денто, Галения 2015" по-рано днес. (Снимка: Dental Tribune Bulgaria)
Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria

чт. 22 октомври 2015

запази

Изложението „Медикус, Денто, Галения“, едно от най-популярните български събития в сферата на хуманната и денталната медицина и фармацията, отваря врати днес в Международен панаир–Пловдив. Двадесет и първото издание на проявата ще продължи до 24 октомври, събота.

Всяка година по време на „Медикус, Денто, Галения“ денталните и медицинските специалисти имат възможността лично да се запознаят с нови продукти, технологии и разработки в съответния бранш. Изложбата е платформа за обмен на информация, създаване на професионални контакти и провеждане на бизнес срещи.

Тази година ще бъдат представени оборудване и консумативи за медицинските и денталните кабинети, болнично обзавеждане, лекарствени продукти и средства за профилактика, дезинфекция и хигиена, лабораторна техника и фармацевтичен инструментариум, медицински софтуер, както и продукти за алтернативната медицина.

Част от изложението ще бъде фестивалът „Здравей, здраве“, чиято цел е да промотира холистичния подход към здравословния начин на живот. Програмата е допълнена от различни конгреси, семинари, презентации и инициативи, посветени на медицината.

Събитието е одобрено от Международната асоциация на изложбената индустрия UFI и се организира от Международен панаир–Пловдив в партньорство с Асоциацията на денталните дилъри в България и асоциация „Медицинска промишленост“.

Повече информация относно регистрацията за участие и списък с изложителите можете да намерите на сайта на Международен панаир– Пловдив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement