Dental Tribune Bulgaria

Ежегодната среща на издателите на Dental Tribune: гледаме напред в бъдещето

By Dental Tribune International
March 14, 2019

Кьолн, Германия: Точно преди 38-ото издание на International Dental Show (IDS), на 10 и 11 март се проведе 15-ата поред среща на издателите на Dental Tribune International. На тазгодишното събитие се събраха 75 членове на интернационалното семейство на Dental Tribune от всички части на света, за да разискат последните новости и проекти, с които компанията се е заела.

Един от ключовите моменти на тази среща беше представянето на „Dental Tribune Алжир“ – последния лицензиран издател от глобалната мрежа. Оглавяван от д-р Ouahes Aziouez, „Dental Tribune Алжир“ ще публикува издания на всеки три месеца, като фокусът му ще бъде насочен към последните новости в областта на денталната медицина в региона на Магреб. Първият брой бе официално представен по време на IDS и бее наличен на щанда на Dental Tribune в зала 4.1 D060–F061.
Освен това годишната среща предостави възможността да се обяви бъдещото стъпване на скандинавския пазар. Детайлите тепърва предстои да бъдат уточнени, но според думите на президента и изпълнителен директор на Dental Tribune International (DTI) Torsten Oemus ново издание на Dental Tribune ще бъде стартирано скоро в региона. „С нетърпение очакваме да посрещнем нашите скандинавски приятели в екипа на Dental Tribune International, както и да разширим нашето интернационално присъствие“, сподели той.

Oemus представи най-новото попълнение в портфолиото на DTI – списанието Smyle. Първото издание на немски вече е разпространено в над 60 000 дентални практики в Германия, като Smyle предстои да бъде издадено и на английски малко по-късно тази година. „Когато подготвим интернационално издание на Smyle, ще можем да отразим последните световни тенденции в сферата на здравето, красотата и други“, сподели Oemus.
Joachim Tabler и Martin Troppa, които са респективно настоящият и бъдещият мениджър на DDS.WORLD, представиха доклад относно последните новости около този дългоочакван проект. DDS.WORLD представлява платформа за интернет продажба на продукти, новинарски блок, онлайн обучения и програми за управление на денталната практика и е насочена към всички участници в денталната индустрия. Тя предоставя възможност за електронен магазин и свързана с него търсачка, програми за управление на практиката и на складовата наличност в клиниката, приложение за комуникация с клиентите и още много други. Участниците бяха осведомени, че DDS.WORLD първоначално ще бъде пуснат в определени пилотни държави – Гърция, Сърбия и Полша, и ще предоставя всичко-в-едно решения за денталната практика.
Alyson Buchenau, която е маркетинг мениджър и мениджър бизнес развитие към DTI, благодари на участниците и подчерта важността на сътрудничеството. „DTI мрежата към този момент достига до над 785 000 дентални лекари по целия свят чрез хартиените и дигиталните си издания“, твърди тя. „Ако си сътрудничим, нашата аудитория ще продължи да нараства.“

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International