Dental Tribune Bulgaria

Иновативната технология Fastbraces ще бъде представена в София

By Dental Tribune Bulgaria
March 14, 2019

На 6 април в София имате възможност да присъствате на безплатен семинар, който представя иновативна патентована технология, позволяваща бързи резултати при коригирането на зъбни малоклузии (овърджет, струпване на зъби, отворени, кръстосани захапки и т.н), понякога в рамките на 100 дни. Лектор на събитието, насочено към всички общопрактикуващи лекари, е д-р Димо Димов.

Системата Fastbraces e oпростена и лесна за работа и позволява ремоделиране на алвеоларната кост. Патентована е за лечение на ортодонтит и изправяне на корените на зъбите от първия ден на лечението.
Технологията Fastbraces е подкрепена с три нови патента. Два от тях защитават начина на ремоделиране на алвеоларната кост и лечението на гингивит около скупчени зъби (краудинг). Тези патенти са в основата на семинара и имат значение за това как денталните лекари лекуват малоклузии и пародонтални заболявания.

Патентованата технология на Fastbraces позволява на зъболекарите да „създадат“ алвеоларната кост с цел по-бързото изправяне на зъбите и да приключат случаи без екстракции на зъби. Fаstbraces позволяват да се започне изправяне на корените на зъбите от самото начало на лечението с патентовани брекети. Тази нова идея се фокусира върху завършване на процеса на поникване на зъба и преместване на корените на зъбите в желаната позиция заедно с ремоделиране на костта от самото начало.
На семинара ще се обсъдят технологията и начинът на работа с нея, като ще бъдат представени и клинични случаи.
Всички присъстващи могат да представят собствени клинични случаи за обсъждане.

За повече информация: 0887 13 13 56
Регистрирай се тук:

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International