Dental Tribune Bulgaria

Лекционен и практически курс по Дентална фотография

By Сияна Божидарова
September 28, 2011

Във връзка с развитието на проекта: Национален дентален конкурс „Усмивка на годината” и с предстоящото му 5-то юбилейно издание през 2012 година, в-к „Дентал Трибюн” организира лекционен и практически курс на тема: „Дентална фотография” с лектор: д- р Николай Николов. 

Събитието ще се състои на 19 ноември (събота) в хотел „Хилтън”, София.
Първата половина на деня ще бъде отделена за лекцията, а след обедната почивка ще започне практическия курс, за който ще бъдат осигурени огледално-рефлексен апарат, микрообектив и кръгова светкавица, софтуер за обработка, огледала, ретрактори, контрастьори.
Всички участници може да носят апарати за настройка и коментар.
Идеята на организаторите е срещу почти символична сума (само 60 лв.) да дадат възможност на всички лекари по дентална медицина, които създават качествени случаи в своята практика, но не умеят да ги фотодокументират, да навлязат в дебрите на изкуството Дентална фотография.
Припомняме, че в конкурса „Усмивка на годината” участие могат да вземат всички зъболекари и зъботехници, които са фотодокументирили своите клинични случаи съгласно предварително зададен регламент, публикуван в сайта на събитието: www.usmivkanagodinata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International