Dental Tribune Bulgaria & Macedonia

Лятното турне на Титаните предстои през юни

By Dental Tribune Bulgaria
May 23, 2019

Задава се четвъртото поред издание на „Лятното турне на Титаните“. Организаторите от Implant BH с радост ви канят да се присъедините към петзвездната програма на турнето, което отново ще се проведе в петзвездния хотел „Интернационал“ край морето на к.к. Златни пясъци.

И тази година пред вас ще застанат едни от най-добрите български и чуждестранни лектори в областта на имплантологията, пародонтологията и протетиката. Те ще споделят богатия си професионален опит не само на теория в рамките на разнообразната лекционна част, но и в серия от полезни и интересни практически курсове.
Под светлините на прожекторите за втора поредна година ще попаднат и младите в професията. В рамките на турнето ще се проведе финалът на имплантологичния конкурс „Нови хоризонти“, в който всички млади имплантолози ще представят своите клинични случаи.
„Работната ни програма ще бъде с поглед, насочен изцяло към бъдещето. Но не сме забравили препоръките на участниците ни от миналата година. Затова предвидихме и забавна част, която ще ни върне към златното минало. В ерата на диското, тупираните коси и широките панталони. А преди да се разкършим в ритъма на добрата стара класика, заедно ще се насладим на страхотна „Барбекю вечер под звездите“ с панорамна гледка към Черно море“ - сподели информация от кухнята на събитието Данаил Иванов – управител на Implant BH.

 

Подарете си мигове на обучение, нетуъркинг и морски купон в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites и си планирайте уикенда от 14 до 16 юни 2019 г., за да поставите в компанията на свои колеги началото на лято 2019!

 

За повече информация вижте тук. 

 

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International