Dental Tribune Bulgaria

Лятното турне на Титаните предстои през юни

By Dental Tribune Bulgaria
May 23, 2019

Задава се четвъртото поред издание на „Лятното турне на Титаните“. Организаторите от Implant BH с радост ви канят да се присъедините към петзвездната програма на турнето, което отново ще се проведе в петзвездния хотел „Интернационал“ край морето на к.к. Златни пясъци.

И тази година пред вас ще застанат едни от най-добрите български и чуждестранни лектори в областта на имплантологията, пародонтологията и протетиката. Те ще споделят богатия си професионален опит не само на теория в рамките на разнообразната лекционна част, но и в серия от полезни и интересни практически курсове.
Под светлините на прожекторите за втора поредна година ще попаднат и младите в професията. В рамките на турнето ще се проведе финалът на имплантологичния конкурс „Нови хоризонти“, в който всички млади имплантолози ще представят своите клинични случаи.
„Работната ни програма ще бъде с поглед, насочен изцяло към бъдещето. Но не сме забравили препоръките на участниците ни от миналата година. Затова предвидихме и забавна част, която ще ни върне към златното минало. В ерата на диското, тупираните коси и широките панталони. А преди да се разкършим в ритъма на добрата стара класика, заедно ще се насладим на страхотна „Барбекю вечер под звездите“ с панорамна гледка към Черно море“ - сподели информация от кухнята на събитието Данаил Иванов – управител на Implant BH.

 

Подарете си мигове на обучение, нетуъркинг и морски купон в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites и си планирайте уикенда от 14 до 16 юни 2019 г., за да поставите в компанията на свои колеги началото на лято 2019!

 

За повече информация вижте тук. 

 

Comments are closed here.

Latest Issues
E-paper

DT Bulgaria No. 03, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International