Dental Tribune Bulgaria

МАСТЪРКЛАС: Костна аугментация и работа с алографти с д-р Жером Сурменян

By Dental Tribune Bulgaria
November 05, 2018

На 7 и 8 декември в зала 7 на НДК ще се проведе първият в София мастърклас с лектор д-р Жером Сурменян от Франция. Присъстващите дентални специалисти ще имат възможност да наблюдават две операции под ръководството на френския хирург с директна връзка от клиника „ЕО ДЕНТ“. Мастъркласът включва практическа част: мениджмънт на меки тъкани; работа върху свински челюсти: класически подход; Soft Brushing техника и техника на зашиване.

Д-р Жером Сурменян е дентален хирург (DDS) с диплома от Dental School в Ница, Франция. Завършил е и магистратура по орална биология в Boston University. Преминава следдипломна квалификация (CAGS) в областта на пародонтологията и имплантологията в Boston University. Международен лектор е на теми, свързани с костна биология, PRF, вертикална аугментация на алвеоларен гребен и управление на меки тъкани. Работи и управлява частната си имплантологична практика в Ница, Франция.
В първия от двата дни (7 декември) д-р Сурменян ще изнесе лекции с основни теми: „Биологични аспекти на заздравяването на костта“; „Осигуряване на пролиферация на кръвоносни съдове“; „Влияние на холестерола и витамин D върху крайния резултат“; „A-PRF: протокол и очаквани резултати“; „Костна аугментация при използване на алографтни блокове: индикации, граници, съвети и трикове“; „Възможности за предотвратяване на усложнения, свързани с алографтите“; „Бърза система“ и sticky bone за вертикална регенерация в дисталните участъци на долната челюст“; „Усложнения в денталната хирургия при прилагане на алографти“.
Операциите на живо ще се проведат в съботния 8 декември.
Таксата участие е само 336 лв. и за двата дни, а за практическата част: мениджмънт на меки тъкани, са останали само 30 места, така че побързайте с регистрацията.

Програмата на събитието можете да видите тук.
Повече информация за събитието и организатора има на следния линк.

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International