Dental Tribune Bulgaria

„Медикус, Денто, Галения 2018“ показва иновации за по-прецизно лечение

By Dental Tribune Bulgaria
October 16, 2018

Панорама на най-модерната част от индустрията за здравето в България показва изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“ от 17 до 20 октомври в Международен панаир–Пловдив. Очаква се няколко хиляди посетители специалисти да разгледат експозициите на компании лидери, участващи в 24-тото издание на най-авторитетния делови форум за медицина, стоматология и фармация в България.

Тук е мястото, където най-добре може да се види как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир– Пловдив. Водещи производители и дистрибутори предлагат медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Изложителите представят иновации от последно поколение, основно от областта на денталната медицина, които са  ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение. Изложителите демонстрират уреди и инструменти, които могат да се комбинират в различни варианти, за да се извършват повече операции на едно работно място.

Втората актуална линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също могат да се видят интересни иновации като ергономични столове, щадящи процедури,  широкоспектърни продукти и други изделия.

Новостите на „Медикус, Денто, Галения 2018“ са пример как високите технологии могат да бъдат използвани в практиката.  Разработките са насочени към подобряване на диагностиката, максимална прецизност в терапията, повишаване на хигиената, премахване на дискомфорта за пациентите. Така  изложбата популяризира нови стандарти и модели на работа.

Експозициите дават възможност на посетителите специалисти да се информират за най-актуалните тенденции, за научни постижения в различни области на медицината и за новости в практиката. Те имат възможност да общуват директно с производители и дистрибутори, а също – да се възползват от преференциални цени на изделията и от безплатен достъп след онлайн регистрация в интернет сайта на Международен панаир–Пловдив.

Всичко това привлича всяка година посетители, като по-голямата част от тях са собственици на дентални и медицински кабинети и центрове, мениджъри и специалисти от България и съседните държави. Изложбата е интересна и за широката публика с продуктите за домашна употреба, предлагани от фирмите участници.

„Медикус, Денто, Галения 2018“ е част от Дните на здравето и хобито. Паралелно с нея се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (17–21 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ (19–21 октомври),  киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (20–21 октомври).

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International