Остава месец до изтичане на крайния срок за кандидатстване в конкурса „Усмивка на годината“

Search Dental Tribune

Остава месец до изтичане на крайния срок за кандидатстване в конкурса „Усмивка на годината“

Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria

вт. 1 март 2022

запази

Пръсъствената церемония по награждаването ще се състои на 19 май 2022 г.

Вече тече активна подготовка по петнадесетото издание на конкурса, без аналог в световен план, който поради този факт съвсем естествено премина в международен формат от 2020 г. насам. В момента се подготвя и официалната церемония по награждаването, която ще протече присъствено на 19 май 2022 г. в София. Локацията вече е идентифицирана, и ще бъде обявена съвсем скоро. Припомняме, че крайния срок за кандидатстване изтича на 1 април 2022 г.

Регистрацията за участие в напреварата е отворена от 1 октомври миналата година, така че всички, които имат намерение да се включат в надпреварата, могат да заявят официално своето участие чрез регистрация в платформата на събитието и да ъплоудват информацията по своята кандидатура впоследствие поетапно.

Напреварата ще се състои за първи път тази година в цели 20 категории (с 10 повече от всички предходни години).

Всички категории може те да видите тук: https://smileoftheyear.com/categories-en.

Членове на журито тази година ще са световните авторитети в различни сфери: д-р Rafael Romano, Израел, д-р Siegfried Marquardt, д-р Giulio Rasperini, д-р Walter Devoto, д-р Mirela Feraru, Ciprian Boca. Информацията за всички журиращи вижте тук: https://smileoftheyear.com/jury-en.

Компаниите, които избраха „Усмивка на годината“ за свой партньор през 2022 г. са Pierre Fabre Oral Care - генерален партньор на събитието, bredent, Dürr Dental, Invisalign, Axis България, BioGaia, BioHorizons и FILLMED.

Всичко за събитието можете да откриете на www.smileoftheyear.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement