Dental Tribune Bulgaria

Предаване на щафетата

By Dental Tribune International
March 14, 2019

Кьолн, Германия: На 12 март стартира 38-ото издание на IDS в Кьолн. Пресконференцията на Ivoclar Vivadent, която се състоя на живописната Rheinterrassen на брега на Рейн, премина под наслова на предаване на управлението, подобряване на продуктовата гама и развиване на компанията.

Във встъпителната си реч Robert Ganley, изпълнителен директор на Ivoclar Vivadent, поздрави над стоте журналисти, представители на медии от 21 държави, включително „Dental Tribune България“. След като представи данните за стабилното разрастване на компанията от последния IDS през 2017 г. насам, той обяви, че компанията се подготвя за бъдещи трансформации: от 1 юли 2019 г. Diego Gabathuler ще поеме длъжността на изпълнителен директор на Ivoclar Vivadent. Ganley, който е изпълнителен директор за последните 16 години, се пенсионира и гледа на промяната като край на една ера и началото на нова.
„Като утвърден лидер в сферата на естетичните продукти и решения, нашите нововъведения са фокусирани в естетичната дентална медицина, такава, каквато е търсена и желана от пациентите, денталните лекари и зъботехниците. Продуктивността, доброто представяне и естетиката представляват основата и целта на нашите разработки. Никога не си позволяваме да правим компромиси с качеството на нашите нови продукти, но понякога разработването им отнема малко повече време от предвиденото. През 2018 г. именно това беше ситуацията, но през 2019 г. разработихме ново продуктово портфолио, което е едно от най-добрите, правени някога, и идните дни ще докажем това твърдение. Гордеем се с позицията си на лидер в иновациите и водеща компания за висококачествени естетични дентални продукти“, съобщи Ganley.
Директорът на маркетинговия отдел Michael Taube представи най-новите продукти на Ivoclar Vivadent, като например системата 3s PowerCure за естетични дистални възстановявания, която намалява риска от грешки при аплициране и недостатъчно фотополимеризиране. Тази система се състои от еднокомпонентния адхезив Adhese Universal, фотополимерната лампа с висока мощност Bluephase PowerCure, скулптируемия Tetric PowerFill и течния композит Tetric PowerFlow 4 mm.
Презентацията продължи с представянето на IPS e.max ZirCAD Prime цирконий. На IDS 2017 г. беше промотиран неговият предшественик IPS e.max ZirCAD, но сега компанията е разработила още по-естетичен продукт, който „ще промени представите за циркония като материал“. Градиентна технология (Gradient Technology) е тайната в разработването на този продукт, който комбинира три иновативни стъпки на обработка, осигурява изключителна точност и най-високо ниво на естетика.
Последното допълнение в дигиталното портфолио на Ivoclar Vivadent e PrograPrint 3D системата за принтиране. Тя допълва фрезапарата PrograMill и е с изключително прагматичен дизайн.
След презентацията присъстващите имаха възможността да разгледат новите продукти и лично да ги изпробват. Следобедът завърши с лежерна сбирка, по време на която журналистите можеха да задават въпроси, да дискутират и да завържат контакти със съмишленици.
Всички посетители на IDS, които се интересуват от продуктовото портфолио на Ivoclar Vivadent, са добре дошли на щанда на компанията (#A020–B029) в зала 11.3. Там са изложени както утвърдилите се във времето материали и технологии, така и най-новите продукти, представени по време на пресконференцията.

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International