Dental Tribune Bulgaria

Предстои теоретично-практически курс за работа с имплантната система Alpha Bio Tec

By Dental Tribune Bulgaria
March 05, 2020

На 28 и 29 март в София „Медина Био“ ООД организира пролетното издание на популярния встъпителен курс за работа с израелската имплантна система Alpha Bio Tec.

На 28 и 29 март в София „Медина Био“ ООД организира пролетното издание на популярния встъпителен курс за работа с израелската имплантна система Alpha Bio Tec. Програмата на обучението е разработена така, че да осигури на бъдещите дентални имплантолози необходимите базови теоретични и практически знания, за да започнат работа. Лекциите и практическите упражнения комбинират основни теоретични постановки в денталната имплантология с практическия опит на лектора и изводите от успехите и неуспехите в работата му, за да помогнат на участниците по-бързо да навлязат в материята. През първия ден се разглежда хирургичният протокол, който включва демонстрационна операция за поставяне на имплант и обсъждане на случая. През втория ден фокусът е ортопедичният протокол – планиране на ортопедична конструкция, пълно запознаване със системата Alpha Bio Tec, работа с демоимпланти и снемане на отпечатък за ортопедична конструкция. 

Повече информация за курса, както и детайли за записване вижте на линка: http://medina-bio.com/events.php?id=114&lang=bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International