Световноизвестният курс на керамистa и фотограф Milos Miladinov SHOOT LIKE А PRO ще бъде представен в България през 2023 г.

Search Dental Tribune

Световноизвестният курс на керамистa и фотограф Milos Miladinov SHOOT LIKE А PRO ще бъде представен в България през 2023 г.

Изoбражение: Shoot like a pro 2023
Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria

пт. 11 ноември 2022

запази

На 1 април в хотел HAYATT REGENCY, София, ще гостува известният румънски зъботехник и дизайнер на усмивки Milos Miladinov, за да изнесе своя демо курс – бестселър по целия свят. Курсът ще представи иновативни практични решения за подобряване на продажбите в денталната практика. В рамките на курса ще бъде направена демонстрационна фотосесия с модел. Miladinov ще посети България по покана на Dental Tribune България, със съдействието на конкурса Smile of the Year, тъй като бе поканен да е част от журито на конкурса за неговото издание през 2023 г.

SHOOT LIKE PRO е еднодневен демо курс, специално създаден за зъболекари, зъботехници и дентални асистенти, фокусиран върху денталната фотография, keynote в денталната медицина, пациентската документация, маркетинг и социални мрежи.

„Курсът, който ще представя, е изнасян по целия свят многократно, но това ще е най-новата му версия. И не, това не е просто курс по дентална фотография. Това е курс, който ще ви помогне много при позициониране на вашата бранд идентичност и  ще ви даде практични и иновативни съвети, как да увеличите продажбите си“, сподели лекторът Milos Miladinov.

Известният румънец е автор на книгата по денталнa фотография “The Book”, която всеки от курсистите ще има възможност да закупи на място по време на курса.

Miladinov e създател на бранда Shoot like a pro (2013), чийто основен фокус е денталната фотография. През 2016 г. открива обучителния център Ugly Tooth. През 2018 г. активно разработва и тества нов дигитален работен протокол, наименуван FDW, който към момента успешно се прилага навсякъде по света. През 2018 г. публикува първия случай с IOS и принтирани модели с огнеупорни матрици и фасети върху непрепарирани зъби. През 2020 г. издава учебник за дентална фотография – The Book. Същата година създава специализирания онлайн магазин за дентална фотография www.dentalpromaster.com.

Той е ключов лидер на мнение и сътрудник на водещи дентални компании, лектор на конгреси по цял свят и автор на множество публикации в международни научни издания. Негови фотографии са били на корицата на редица международни специализирани издания. От 2020 г. насам е член на научния комитет на Европейската академия по дигитална дентална медицина – EADD. През 2021 г. основава Румънското общество по дигитална дентална медицина – RSDD, като е избран за негов президент.

От 2003 г. управлява своя частна лаборатория Dentaltech. 

Регистрацията за курса вече е отворена. За контакти: 0897 958 321.

Пълната програма вижте ТУК.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement