Dental Tribune Bulgaria

Световноизвестният бизнес гайд today за първи път се реализира в България

May 09, 2011

 На 9 май излезе вестник today - независимо издание, което се разпространява безплатно в София и страната преди и по време на „Булмедика/Булдентал” в тираж 10 000 бр.

Вестникът се издава от „Дентал Трибюн България” ЕООД по лиценз на Dental Tribune International, и се реализира съвместно с Агенция Булгарреклама.

Абонатите на вестник „Дентал Трибюн” ще получат първи хартиеното копие на today, което ще бъде вложено в майския брой на Дентал Трибюн.
today ще бъде разпространен безплатно като печатно или електронно издание до водещи български медицински заведения, дентални клиники, университети и други професионалисти от областта на медицината и денталната медицина.

Българският today ще може да се намери и във всички точки на изложението в дните от 17 до 20 май, като по този начин ще даде възможност на посетителите да бъдат постоянно и качествено информирани за „Булмедика/Булдентал“ 2011.
Форматът за разпространение на today в рамките на изложбата е следният:
- брой на today с входен билет;
- свободно раздаван на входа на Интер Експо Център;
- специален today кът в централно фоайе на Интер Експо Център;
- на щандове в залите на „Булмедика/Булдентал“

Българският today ще представя всичко най-интересно от изложението „Булмедика/Булдентал”, а актуалността на информацията му ще е предпоставка за голямото търсене от страна на изложители и посетители. Модерната графична визия на българското издание ще следва тази на своя международен пример.

Пълната електронна версия на изданието можете да изтеглите оттук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International