Скоро приключва ранната регистрация за ROOTS SUMMIT

Search Dental Tribune

Скоро приключва ранната регистрация за ROOTS SUMMIT

Предварителната програма на ROOTS SUMMIT вече е обявена, а ранната регистрация за събитието в Дубай приключва скоро. (Снимка: Anna Omelchenko/Shutterstock)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

ср. 6 април 2016

запази

Скоро изтича специалната оферта за ранна регистрация за международния ендодонтски форум ROOTS SUMMIT 2016. За да се възползват от 20% отстъпка от конгресните такси, желаещите да участват трябва да се регистрират на сайта на ROOTS SUMMIT до 30 април. ROOTS SUMMIT ще се проведе от 30 ноември до 3 декември в х-л Crowne Plaza в Дубай. Като част от лекционната програма, над 20 световно признати експерти, сред които д-р Божидар Кафелов и д-р Миле Чурлинов, ще представят най-новите технологии и техники в съвременната ендодонтия.

Тъй като ROOTS SUMMIT 2016 се фокусира върху новите методи на ендодонтско лечение, както специалистите и общопрактикуващите дентални лекари, така и производителите и доставчиците на ендодонтски продукти са добре дошли на елитното събитие. Вече е обявена предварителната програма. В продължение на общо три дни участниците ще могат да посетят над 20 лекции и 9 уъркшопа.

Разнообразната научна програма ще обхване актуални теми от ендодонтията, сред които ендодонтската микрохирургия; релечението, базирано на доказателства; инфекциите и дезинфекцията на корено-каналната система, минимализирането на вертикални коренови фрактури; възстановяването на ендодонтски лекувани зъби; ротационните ендодонтски системи; както и най-новите тенденции в препарацията, обтурирането и релечението на канала. Съпътстващото търговско изложение пък ще даде на присъстващите възможността да научат повече за най-новите технологии в сферата и да дискутират иновациите с представители на водещи дентални компании.

„ROOTS SUMMIT e глобален дискусионен ендодонтски форум. Нашата мисия е да бъдем отворена и открита образователна платформа за всеки, практикуващ ендодонтия. Остават само няколко месеца до събитието в Дубай, а вече сме впечатлени от големия брой класирани кандидатури и презентации от водещи експерти ендодонтисти. Приканваме желаещите да участват да се възползват от отстъпката за ранна регистрация и да си спестят 20% от таксата“, каза д-р David E. Jaramillo, научен председател на тазгодишната среща и асоцииран професор по ендодонтия в Центъра по здравни науки на Тексаския университет в Хюстън, САЩ.

Предишни домакини на ROOTS SUMMIT са Канада, САЩ, Мексико, Испания, Холандия, Бразилия, а миналата година събитието се проведе в Индия. Тези срещи добиха популярност благодарение на силната научна програма и ползите, които носят за клиничната дентална практика. Лекциите, уъркшоповете и практическите курсове в тазгодишната програма обещават да поддържат високото ниво на форума.

Организаторите си партнират с Dental Tribune International и Центъра за напреднали професионални практики (Centre for Advanced Professional Practices), базиран в Дубай. Събитието е спонсорирано от редица дентални компании и предоставя различни възможности за спонсорство, включително щандове, както и уъркшопове, практически курсове, поздравителни торбички и социални събития.

Онлайн регистрацията за ROOTS SUMMIT е отворена на www.roots-summit.com.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement