Dental Tribune Bulgaria

Случаите от 4-тото издание на конкурса „Усмивка на годината“ ще бъдат представени по време на „Булмедика/Булдентал“

By Таня Досева
February 15, 2011

 Участниците в предстоящия конкурс „Усмивка на годината 2011“ ще са тема на интригуваща постерна сесия по време на изложението „Булмедика/Булдентал“. Проектът е съвместна инициатива на в-к „Дентал Трибюн“ – организатор на конкурса, и агенция „Булгарреклама“ – организатор на изложението.

 И тази година Интер Експо център ще се превърне в притегателен център за всички, свързани с денталния и медицинския бранш. От 17 до 20 май 2011 година ще се проведе ежегодното изложение „Булмедика/Булдентал“, организирано под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

От агенция „Булгарреклама“, компанията, специализирана в организирането на профилирани изложби и конгресни мероприятия, за поредна година ще се погрижат събитието да е атрактивно и полезно за всички посетители. Изложението „Булмедика/Булдентал“ отново ще е съпътствано от богата програма, включваща събития, конференции и разнообразни форуми за дискусии.

По традиция, която стартира миналата година, в-к „Дентал Трибюн“ ще представи в рамките на изложението специална постерна сесия със случаите на всички участници в тазгодишното предстоящо издание на националния конкурс „Усмивка на годината“.

Това е съвместна инициатива между организатора на конкурса и агенция „Булгарреклама“.

Напомняме ви, че церемонията по награждаването в конкурса ще се състои на 20 април в Центъра за култура и дебат „Червената къща“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International