Dental Tribune Bulgaria

Предстои уебинар на живо с д-р Галип Гюрел

By Dental Tribune International
November 05, 2018

Темата е: „Дигитално планиране на възстановявания върху импланти във фронталната естетична зона". Изцяло дигитализираният протокол, който ще бъде презентиран в тази онлайн лекция, ще подчертае важността от правилната комуникация, която би подобрила естетиката и предвидимостта на възстановяванията върху импланти във фронталната естетична зона. Запазете датата 14 ноември 2018 г., когато ще бъде излъчен уебинарът.

Използването на модерни техники и материали би било излишно, ако крайният резултат не оправдава естетичните очаквания на пациента.
Изработването на дизайн на усмивката винаги е било предизвикателство, където крайният резултат може да бъде точно определен от самото начало. В някои случаи денталните лекари изграждат този дизайн директно в устата на пациента. Други оставят това на зъботехника, с когото работят. Най-важно е дизайнът на усмивката да отговаря на функционалните, биологичните и емоционалните нужди на пациента.
За получаването на подобни резултати, особено когато става въпрос за импланти, се нуждаем от добре комуникирана интердисциплинарна работа в екип. Всеки член на екипа (включително дентален лекар, зъботехник и пациент) трябва да бъде осведомен за плана на лечение и за очаквания краен резултат още от самото начало.
Регистрацията за уебинара можете да направите тук:

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International