Dental Tribune Bulgaria

“Усмивка на годината” ще раздаде своите награди през април в най-новия небостъргач в София

By Dental Tribune България
February 17, 2020

На 1 март изтича крайният срок за подаване на кандидатури в международния конкурс „Усмивка на годината“. След тази дата в срок до 20 март започва да тече периодът на журиране. Вечерта на 9 април т.г. в новооткрития хотел от ново поколение – Grand Hotel Millenium Sofia, ще се състои галацеремонията по награждаването в конкурса, който тази година реализира своето първо международно издание.

Над 200 специално поканени гости ще присъстват на red carpet церемонията по награждаването в конкурса, който ще раздаде награди на журито в 11 категории. 

Припомняме, че  тази година за първи път ще има ВОТ НА ПУБЛИКАТА, която ще излъчи своя победител във всяка категория. От 1 до 5 април 2020 г. ще се осъществи онлайн гласуване чрез линк, публикуван на уебстраницата и на Facebook страницата на конкурса. 

Победителите, определени чрез вота на публиката, ще получат сертификат и дигитален печат. Ще бъде осигурена пълна прозрачност на вота на публиката, тъй като в социалните и печатните медийни канали на Dental Tribune ще бъдат представени скрийншотове от гласуването на публиката.

Тази година конкурсът се осъществява с изключителната подкрепа на шест компании, които избраха да свържат брандовете си с бляскавата проява, която вече 13 години поставя под прожекторите българските дентални професионалисти: румънският онлайн магазин за дентални материали Dentstore, немската компания Durr Dental, американският гигант за алайнери INVISALIGN, американската компания за импланти BioHorizons, българскaта компания за 3D технологии 3Dbgprint и словашката компания, произвеждаща висок клас ликьори – Tatratea.

За регистрация и повече информация кликнете тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Issues
E-paper

DT Bulgaria No. 05, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International