Dental Tribune Bulgaria

ADA, FDI и лидери от бранша се събраха, за да отпразнуват стогодишнината на ICD

By Dental Tribune International
September 17, 2019

Сан Франциско, САЩ: Интернационалната дентална колегия (International College of Dentists, ICD) е създадена от двама визионери през 1920 г., а днес наброява 12 000 от най-уважаваните в световен мащаб дентални специалисти и подкрепя стотици хуманитарни и образователни проекти по цял свят. Водещи лидери в бранша се събраха по време на FDI Световния дентален конгрес в Сан Франциско миналата седмица, за да отпразнуват стогодишния юбилей на ICD.

Над 800 развълнувани гости присъстваха на откриването на празненството по случай стогодишнината на ICD, която започна с официална вечеря с танци, водени от домакините от САЩ. Към лидерите от ICD, ADA и FDI се присъединиха и юбилейните партньори Хенри Шайн и глобалният медиен партньор на ICD -  Dental Tribune International, които подкрепят събитието. За приповдигнатото настроение допринесе и презентирането на новото промоционално видео, представящо влиянието и резултатите от стогодишната дейност на ICD, както и предстоящото събитие в Япония. Видеото вече има над 2000 гледания в различните социални канали!

По време на церемонията официално беше дадено началото на регистрацията в юбилейния сайт icd100.org за единствената по рода си за цял век среща, която ще се проведе в Нагоя на 11.13.11.2020 г. 

За повече информация за събитието в Нагоя, хотелското настаняване и разходките из града можете да проверите в юбилейния сайт или да се свържете с офиса на ICD (http://www.icd.org/contact/).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International