Dental Tribune Bulgaria

Dentsply Sirona обявява цялостно възобновяване на бизнеса си с импланти

By Dental Tribune International
October 06, 2021

ШАРЛОТ, Северна Каролина, САЩ: Съвсем наскоро Dentsply Sirona въведе цялостна регенерация на своя бизнес с импланти, която сега ще включва три знакови работни процеса, за да предостави на денталните специалисти нов начин за практикуване на имплантология. Компанията също така въведе нови решения от вземане на отпечатъци до окончателна реставрация, които се очаква да надминат очакванията за ефективност, точност, естетика, дълголетие и простота.

Според компанията работният процес за единично възстановяване с имплант ще помогне на денталните професионалисти да бъдат по-бързи и по-ефективни в работата си, което ще им даде възможност да приемат повече пациенти на ден. Работният процес за множествени възстановявания ще осигури на клиницистите по-голяма увереност, докато пациентите ще се радват на повече комфорт. Работният процес на Full Arch Signature ще се използва за лечение на изцяло обеззъбени пациенти.

В стремежа си за трансформиране на имплантологията Dentsply Sirona представи и DS PrimeTaper, самонарезен имплант със заострен дизайн. Имплантът има уникална двойна нишка, която осигурява дългосрочна костна стабилност. Според компанията продуктът вече е получил положителна обратна връзка от световни ключови лидери на мнение в имплантологията. „DS PrimeTaper представлява следващата стъпка в имплантологията. Дигиталният работен процес води до по-висока точност, повторяемост на процесите и спестяване на време“, казва д-р Даниел Бътърман, американски зъболекар.

„Пациентите ми имат по-добри неща за правене, отколкото да прекарват времето си в кабинета ми. Благодарение на ясно определени процеси и дигитални решения мога да предложа по-безопасни и по-бързи възможности за лечение, което моите пациенти оценяват. В това се състои ефективността“, добави той.

Трансформиране на дигиталната имплантология

PrimeTaper на Dentsply Sirona. (Изображение: Dentsply Sirona)

Коментирайки това съобщение, д-р Тери Долан, главен клиничен директор в Dentsply Sirona, заяви в прессъобщение: „Dentsply Sirona е за интелигентни концепции, които работят интуитивно и подобряват предвидимостта на лечението“. И добави още: „Нашата цел е да дадем възможност на клиницистите, включително специалисти и общопрактикуващи лекари, да се съсредоточат върху това, което правят най-добре – създаването на здрави и красиви усмивки.

 

„Нашата визия за дигитална имплантология ще бъде подкрепена от глобална програма за клинично образование, фокусирана върху цялостни решения за дигитален работен процес при работа с импланти за постигане на клинични, технически и практически постижения. Обширната учебна програма е предназначена за изграждане на уменията по дигитална имплантология на клиницистите и ще бъде съобразена с тяхното ниво на опит и лични предпочитания за учене. Тя включва онлайн образование и персонализирано обучение в повече от 50 съвременни образователни центъра на Dentsply Sirona Academy по целия свят“, обясни Долан.

Повече информация за компанията може да бъде намерена тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International