Dental Tribune Bulgaria

Greater New York Dental Meeting се очаква да привлече 60 хил. посетители

By Dental Tribune International
November 05, 2018

От 23 до 28 ноември т.г. в Ню Йорк ще се проведе един от най-големите дентални конгреси в света, който е и един от малкото, които не изискват такса за регистрация. Освен внушителен брой международно признати преподаватели в областта на денталната медицина събитието ще представи и повече от 600 изложители, предлагащи широк спектър от възможности за всеки дентален професионалист.

В рамките на GNYDM 2018 ще бъдат включени значително разширените World Implant Expo, Четвъртата годишна глобална ортодонтска конференция, конференцията за 3D принтиране, симпозиум за орално здраве (Oral Health Symposium), педиатрична среща на високо ниво (Pediatric Summit) и обучение за зъботехници (Dental Laboratory Education).

Давайки възможности за огромен избор между участие в целодневни или полудневни семинари, уъркшоповена изложбения етаж, наблюдаване на демонстрации на живо върху пациенти и посещение на мащабно изложение, тази година шестдневното събитие се очаква да надхвърли 52 000 посетители.

На тазгодишното събитие новоизбраният генерален председател на GNYD д-р Лауро Меранно–Салданя ще се стреми да развива международната експанзия на срещата, както и да укрепва новите партньорства с национални и глобални дентални организации. Също така той е амбициран да бъде увеличен броят на присъстващите на голямата среща на повече от 60 хил. души.

 

Организирането на проявата именно в Ню Йорк е предпоставка присъстващите да вземат със себе си и семействата си, коментират още от GNYDM. В предпразничния сезон те ще имат уникалната възможност да се насладят на чудесата на града, наречен Голямата ябълка, както и да общуват със съмишленици.

За регистрация и повече информация посетете www.gnydm.com

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International