Dental Tribune Bulgaria

KICK-OFF 2.0 Тотална рехабилитация върху естествени зъби и импланти

By Advertorial
January 21, 2020

В последния ден на февруари (29.02.2020 г .) на високосната 2020 г. ще се състои Kick-off 2.0 – конференция, провеждана от ексклузивния дистрибутор на Nobel Biocare за България – „Орал Хайдженик Продукт“. Тази година събитието ще има нов формат.

До обяд ще се проведе дискусионен панел. Трима презентатори ще представят диагностичната фаза на своите случаи и след интерактивно обсъждане със залата ще можем да видим и реално изпълненото решение и неговото проследяване във времето.

След обяд ще можем да се насладим на тричасова презентация на един от най-знаменитите зъболекари на нашето време – д-р Пауло Мало. Създателят на MALO CLINIC Protocol (хирургични техники и иновативни продукти като All-on-4®, новите зигоматични импланти, импланта NobelSpeedy®, както и MALO CLINIC Bridge) е собственик на MALO CLINIC GROUP с клиники в 4 континента в 10 страни.

Присъединете се към KickOff 2.0, за да видите как някои от водещите специалисти в България диагностицират и изпълняват сложни тотални случаи с протезиране върху зъби и импланти. А също и докъде стига All-on-4® и как реално можем да променим живота на нашите пациенти с нея.

За информация и записване: 0879 06 10 20 – Никол Христова „Орал Хайдженик Продукт“

Comments are closed here.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International