Dental Tribune Bulgaria

Know-How обиколки: IDS развежда посетителите сред водещите дентални клиники в Кьолн

By Dental Tribune International
January 05, 2015

Следващото издание на International Dental Show (IDS) ще се проведе в Кьолн от 10 до 14 март 2015 година. В допълнение на планирания Career Day организаторите предвиждат за посетителите нова възможност – вълнуващата обиколка Know-How Tours. Тя предлага ексклузивни посещения на две от най-престижните дентални практики в Кьолн и е предназначена за денталните специалисти, които искат да споделят и обменят опит със своите колеги във връзка с най-новата и най-модерна дентална техника.

На 10, 11 и 12 март 2015 г. след закриване на денталното изложение участниците, които имат интерес, могат да изберат между посещение на практиката на д-р Али Теймоурташ в кьолнската клиника PAN Clinic или обиколка на новооткритата клиника на д-р Сирус Аламаути и д-р Андре Мелшиор Alamouti & Melchior, която се намира в кьолнския MediaPark.

Денталната практика на д-р Теймоурташ се намира в самия център на Кьолн в сградата на PAN Clinic. Той ще отвори вратите на клиниката си за групата записани за неговата обиколка под наслов „Дентална медицина – произведено в Германия“ и ще даде интересни подробности „от кухнята“ на своята дентална практика, която се фокусира най-вече в сферите на имплантологията, пародонтологията, естетичната и козметичната дентална медицина, детската дентална медицина и ендодонтията. Ще бъде отделено внимание и на значението на компютърните технологии, 3D техниките и справянето с потока пациенти в ежедневната практика. Други теми ще включват интердисциплинарната работа, анестезията, оториноларингологията, неврологията, физиотерапията и остеопатологията.

Под мотото „Дентална медицина 3.0“ д-р Аламаути и д-р Мелшиор ще бъдат домакини на обиколката сред техните помещения, впечатляващи със своята архитектура и функционалност, както и с най-модерното оборудване в MediaPark.

Посетителите могат да очакват диктуващо тенденциите разнообразие от различни дисциплини и видове лечение, събрани под един покрив. Сред тях се открояват нови лечебни концепции, употребата на микроскопи и 3D компютърната томография и приложението на лазери. Ще бъдат дискутирани още мултидисциплинарната колаборация, работата с лабораторията, сънната медицина и детската дентална медицина.

Трансферите към двете практики, включващи и кратка обиколка на забележителностите на града, ще започват директно от мястото на изложението. Заинтересованите посетители скоро ще могат да се регистрират онлайн на официалния уебсайт на IDS.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Issues
E-paper

DT Bulgaria No. 04, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International