Dental Tribune Bulgaria

Planmeca Emerald – перлата в короната на интраоралното сканиране

By Advertorial
November 14, 2018

Интраоралният скенер Planmeca Emerald вдигна високо летвата в областта на изготвянето на дигитални дентални отпечатъци. С невиждана скорост и точност той показва какво представлява най-високото ниво при сканирането днес в световен мащаб.

Planmeca Emerald е проектиран с идея за силно подобрена използваемост и предоставя невероятна точност и изключителна скорост във всички ситуации. Поради малкия си размер и ниско тегло скенерът е много лесен за употреба и също така е удобен за пациентите.

Целокорпусните, автоклавируеми и подменяеми върхове на Planmeca Emerald правят мерките за контрол на инфекциите опростени и ефективни. Двата бутона на скенера също така му позволяват да се използва, без да се докосват мишка или клавиатура, като той може дори да се контролира и с крачен педал, ако е свързан към дентален юнит. Възможността на скенера за директно и бързо включване и привеждане в действие му позволява безпроблемно да се споделя между различни кабинети и лаптопи.

В допълнение към стандартния връх на скенера Planmeca Emerald вече разполага с още по-малък и по-тънък връх. Новият връх SlimLine е идеален за сканиране на пациенти с по-малка уста и улеснява достигането на постериорните зъби и заснемането на интерпроксимални области.

Planmeca Emerald има гъвкавостта да поддържа множество различни работни потоци. Скенерът поддържа широка гама от опции за лечение и предлага предимства в имплантологията, ортодонтията, зъбопротезирането и лицево-челюстната хирургия. С отворени опции за импортиране и експортиране, редовни ъпдейти на нови функции, скенерът продължава да еволюира и да се подобрява още повече.

Planmeca Emerald е част от денталната CAD/CAM система Planmeca FIT, която интегрира целия възстановителен работен поток в денталния кабинет – от сканирането до проектирането и фрезоването.

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International