ROOTS SUMMIT 2018: Регистрацията вече е отворена

Search Dental Tribune

ROOTS SUMMIT 2018: Регистрацията вече е отворена

DTI ще организира следващото издание на ROOTS SUMMIT в Берлин през 2018 г. (Изображение: Dental Tribune International)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

чт. 22 юни 2017

запази

Онлайн регистрацията за следващото издание на ROOTS SUMMIT – водещия в света дискусионен форум, посветен на ендодонтията, вече е отворена. Научното събитие ще се проведе в Европейското училище по мениджмънт и технологии (ESMT) в Берлин от 28 юни до 1 юли 2018 г. Очаква се приблизително 500 души да посетят ROOTS SUMMIT догодина, като ендодонтската среща отново се организира в сътрудничество с Dental Tribune International.

Въпреки че ROOTS SUMMIT 2018 ще включва главно презентации за най-новите техники и технологии в областта на ендодонтията, организаторите призовават професионалисти от всички области на денталната медицина, както и производители от индустрията, доставчици на ендодонтски продукти и всеки, който по някакъв начин е ангажиран с ендодонтската практика, да участва.

Вече са обявени част от лекторите, които ще участват в конференцията, сред които д-р Frederic Barnett, д-р Gergely Benyőcs и д-р Elisabetta Cotti. Също така ще се проведат и практически сесии, а делегатите ще имат възможност да разговарят с професионалисти от бранша на място и да се запознаят с най-новото оборудване, процедури и протоколи в областта на ендодонтията. Редица дентални компании, специализирани в областта на ендодонтията, включително META BIOMED и FKG Dentaire, вече потвърдиха участието си.

Форумът ROOTS SUMMIT, който стартира в средата на 90-те като мейлинг листа на голяма група ендодонтисти ентусиасти, през последните няколко години бележи значително развитие. С над 24 000 членове от повече от 100 страни, днес ROOTS SUMMIT е един от най-известните глобални образователни форуми за обучение в денталната медицина.

Предишни издания на срещата са се провеждали в Канада, САЩ, Мексико, Испания, Холандия, Бразилия и Индия. ROOTS SUMMIT 2016 се проведе в Обединените арабски емирства и беше едно от най-важните събития в областта на ендодонтията, привличайки над 300 дентални лекари в Дубай благодарение на силната си научна програма.

В момента всички желаещи да участват във форума могат да се регистрират с 20% отстъпка за ранно записване, като студентите по дентална медицина получават 20% отстъпка.

Повече информация можете да намерите на www.roots-summit.com.

Също така можете да харесате страницата на ROOTS SUMMIT във Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement