Dental Tribune Bulgaria

Tissues & Technologies – събитие от следващо поколение на Атинската ривиера

By Dental Tribune Bulgaria
August 10, 2021

От 29 септември до 3 октомври 2021 г. в уникалния курорт Cape Sounio, Гърция, ще се проведе конферентна среща с участието на водещи международни лектори, организирана съвместно от bredent group Romania и bredent group Bulgaria. Събитието ще комбинира по перфектен начин обучение, свободно време, възможности за създаване на контакти и споделяне на опит.

Контактите „лице в лице“ са нещо, което липсваше или беше заменено с други форми през последните почти две години. Tissues & Technologies планира да съживи концепцията за събития „на живо“ и да я пренесе в едно безопасно и ново измерение. Сред звездния екип от  лектори имплантолози са Dr. Giovani Ghirlanda (Италия), Dr. Meni N. Chatzinikolaou, Dr. Todd D. Gonidis, Dr Alexandros Manolakis (Гърция), Dr. Narayan Venkatraman (Индия), Dr. Holger Scholz (Германия). Специално за всички гости от България в рамките на събитието bredent group Bulgaria организира първото издание на дискусионен форум Sky Open Meeting с водещ д-р Мариян Грънчев.

Включете се в това уникално събитие на Атинската ривиера, за да откриете последните тенденции в имплантологията и тъканния мениджмънт. Очакват ви също така и много развлечения.

Събитието балансира по перфектен начин презентациите на известни лектори, свободното време и възможностите за професионални и социални контакти в безопасна среда.

Домакинът bredent group е избрал изключително изискано място за своето събитие на Атинската ривиера, леснодостъпно от летището в Атина. Cape Sounio е с уникално местоположение – на брега на природен резерват, с лице към храма на Посейдон – един от най-известните археологически обекти в Европа и втория по важност древен храм в Атика. Тук е началото на Егейско море с неговите кристално чисти и спокойни води. Настаняването е в луксозни бунгала с гледка към планината, морето или храма на Посейдон, налични както за единично, така и за двойно настаняване.

Програмата и графикът на събитието са планирани внимателно, така че присъстващите да могат да се насладят и на приятните септемврийски температури в Гърция, като на разположение са два плажа. В комплекса има няколко открити и един вътрешен басейн. Допълнителните занимания, възможни извън конференцията, които курортът предлага, са: плажен волейбол, футболно игрище, възможност за планински преходи в национален парк Sounio, тенис кортове, гмуркане, частни круизи с яхти и голф.

За повече информация посетете официалния сайт на събитието https://fastandfixedforum.com/events/tissues-technologies/ или се обадете на тел.: 0877 258 759.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International