Dental Tribune Bulgaria
Clinical
Без странични ефекти

March 1, 2012

 Хиалуронан е използван в денталната медицина повече от едно десетилетие без никакви нежелани медицински или дентални странични ефекти.

advertisement
Няма тъкан, която да не можем да регенерираме

June 2, 2011

 Проучванията доказват, че клетките от корена на зъба имат потенциала да регенерират успешно зъбни тъкани и такива от цялото тяло. През май експерти от целия свят се събраха за първи път в Ню Йорк, за да обсъдят най-новите концепции и научни открития, по време на Международната конференция за зъбните и кранио­фациалните стволови клетки. Редакторът на „Дентал Трибюн груп“ Даниел Цимерман се срещна с професора от Колумбийския университет и съорганизатор на събитието д-р Джеръми Мао, с когото разговаряха относно конференцията и това, кога биха могли да се очакват и първите приложения за лекарите по дентална медицина.

Пакетна екскурзия – 87-о ДЕНТАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ – НЮ ЙОРК (25.11 – 30.11.2011)

June 2, 2011

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА В–К „ДЕНТАЛ ТРИБЮН“ – USD 60 ОТСТЪПКА*

advertisement
5 дентални технологични предсказания за 2011 г.

March 11, 2011

 Д-р Лари Емът е водещ специалист по дентални високи технологии и един от най-забавните лектори в стоматологичния бранш. Той е още писател и консултант. Д-р Емът е сред първенците в онлайн публикуването със собствения си блог EmmottonTechnology.com. Повече за неговите образователни програми по високите технологии, справочници и други услуги потърсете на (602) 791-7071 или посетете drlarryemmott.com.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International