DT News - Bulgaria - 3Shape и Colgate-Palmolive обявиха ново партньорство

Search Dental Tribune

3Shape и Colgate-Palmolive обявиха ново партньорство

3Shape и Colgate-Palmolive обединиха сили, за да създадат помощния инструмент при избелване Colgate Illuminator. (Снимка: Freshstockplace/Shutterstock)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

пт. 4 февруари 2022

запази

Копенхаген, Дания/ Ню Йорк, САЩ: 3Shape, водещ доставчик на дигитални дентални услуги и на софтуер за 3D сканиране, и мултинационалната корпорация Colgate-Palmolive, производител на продуктите за орална хигиена Colgate, си партнират за създаването на Colgate Illuminator. Това е помощен инструмент при избелване, който осигурява по-точни консултации и подобрено преживяване за пациента; той ще бъде наличен чрез новата платформа 3Shape Unite. 

Colgate Illuminator е предвиден за клинична употреба, като той предвижда потенциалния индивидуален резултат при използване на продукта за избелване Colgate Optic White Professional. Той е достъпен за зъболекари като клинично приложение, което използва алгоритъм на базата на научни данни, за да представи интерактивни изображения на пациента преди и след избелването. Клиницистите могат да изтеглят софтуера от наскоро създадената платформа 3Shape Unite. Процесът отнема само няколко секунди и въз основа на възрастта на пациента и на цвета на зъбите му, платформата предлага приблизително изображение на това, как ще изглежда пациентът след избелването.

Според 3Shape и Colgate-Palmolive, колаборацията им има за цел да премахне гадаенето и да успокои притесненията на пациентите, които отиват при зъболекар за консултация относно зъбно избелване.

“Невероятният продукт за избелване на Colgate сега си партнира с водещия на пазара дентален софтуер на 3Shape и е интегриран в иновативната платформа 3Shape Unite,” заявява изпълнителният директор на 3Shape Jakob Just-Bomholt.

“Ние разработихме инструмент за симулация на избелването, който има потенциалът наистина да облекчи естетичните притеснения на пациентите; той е бърз и мощен. Ние вярваме, че подобни партньорства са пътя напред към бъдеще на подобрени грижи за пациентите и на по-удовлетворяващо преживяване в кабинета,” допълва той.

Д-р Maria Ryan, водещ клиничен експерт на Colgate-Palmolive, споделя: “Colgate вярва, че светлото бъдеще започва с красиви, здрави усмивки. Горди сме, че Colgate Illuminator подобрява процесът на избелване както за зъболекаря, така и за пациента. Използвайки иновативния инструмент за предвиждане, който е базиран на резултати от клинични проучвания, клиницистите могат да персонализират подхода си, като покажат на пациента какъв резултат може да очаква при прилагане на високоефективните продукти за избелване Optic White Professional.”

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement