ClearChoice си партнира с Planmeca с цел подобряване възможностите на дигиталните изображения

Search Dental Tribune

ClearChoice си партнира с Planmeca с цел подобряване възможностите на дигиталните изображения

Нова колаборация на ClearChoice Dental предвижда въвеждане на напреднала система за дигитални изображения на Planmeca във всички над 75 центъра в САЩ. (Снимка: Serafino Mozzo/Shutterstock)

вт. 26 април 2022

запази

Грийн Ууд Вилидж, Колорадо, САЩ/Хелзинки, Финландия: През последните повече от 17 години денталният имплантологичен център ClearChoice осигурява висококачествени здравни грижи за пациентите в САЩ. На 31 март мениджърският отдел на ClearChoice (CCMS) – административният екип по поддръжка към денталния имплантологичен център ClearChoice, обяви нова колаборация с Planmeca и Henry Schein, която ще издигне на следващо ниво работата с пациентите в над 75-те ClearChoice центъра, като подобри предлаганите услуги с дигитални изображения.

След обширни проучвания и пилотни изследвания, които обстойно обследват множество продукти, ClearChoice взе решение да интегрира Planmeca Viso G7, напреднала дигитална технология, в мрежата от центрове из цялата страна. Henry Schein Dental ще менажира дистрибутирането и внедряването на пълния набор от оборудване на Planmeca във всеки имплантологичен център на ClearChoice.

Според ClearChoice компанията гледа на Planmeca Viso G7 като на единно място за дигитално планиране на случаите, понеже дава възможност за комбиниране на CBCT, интраорално и лицево сканиране в цялостен дигитален запис, който може да бъде използван по време на целия лечебен процес. 

„Planmeca Viso G7 предлага изключително ясни образи от сканирането, модули за създаване на хирургични водачи и значително намалено радиационно облъчване за пациента“, заявява д-р Thomas Berry, вицепрезидент на хирургичния отдел към CCSM. Той допълва: „Освен това системата  дава възможност за 3D лицево сканиране на пациента, което може да се насложи върху CBCT изображенията“. 

„Комбинацията от най-висококачествени изображения, плавен работен процес и удобство на приложение направи Planmeca Viso G7 перфектния избор за ClearChoice“, споделя президентът на Planmeca САЩ Glen Kendrick. 

Той допълва: „Много от иновативните характеристики на Planmeca Viso G7 пасват на центрирания около пациента подход на ClearChoice, като например протокола за изображения Planmeca Ultra Low Dose (с изключително ниско радиационно натоварване) и Planmeca CALM – патентован алгоритъм за корекции на движения от страна на пациента. Иновативните технологии в съчетание с нашата отдаденост за непрекъснато обучение на клиницисти и екипа правят Planmeca отличен партньор за ClearChoice с цел осигуряване на висококачествено и гладко провеждане на сложни дентални интервенции".

CBCT imaging Collaboration Dental imaging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement