DT News - Bulgaria - Очаквайте октомврийските издания на Dental Tribune

Search Dental Tribune

Очаквайте октомврийските издания на Dental Tribune

Новите броеве на в. Dental Tribune, специализираното приложение Implant Tribune и сп. Cosmetic Dentistry ще излязат от печат на 6 октомври. (Изображение: Dental Tribune Bulgaria)

ср. 1 октомври 2014

запази

 В началото на следващата седмица (6 октомври) излизат от печат новите броеве на в. Dental Tribune, специализираното издание Implant Tribune и сп. Cosmetic Dentistry. Представяме накратко основните акценти.

 Във в. „Дентал Трибюн“ ще откриете втора част от статията на д-р Валерио Бини „Естетичен дигитален дизайн на усмивката“. „Денталната приказка“ за това, как едно „грозно патенце“ се превърна в „Мис Русия“, разказват авторите – зъботехникът Оливър Брикс и д-р Сергей Чикунов. В броя ще откриете още информация за разрастващата се епидемия от ебола и значението й за денталната практика, както и статия, отразяваща новите маркетингови предизвикателства в денталната сфера, и още много други любопитни новини.

Петото специализирано издание за 2014 г. Implant Tribune идва при вас с полезни статии на български и чужди автори, от които ще научите повече за новостите в имедиатното имплантиране, ще се запознаете с изследване, базирано на петгодишно проследяване на имедиатно натоварени имплантати, а също така и с мястото на циркония в денталната имплантология.

Октомврийският брой на сп. Cosmetic Dentstry ви предлага естетичните клинични случаи на екип полски специалисти, препоръката на проф. Манхарт за бързо, лесно и икономично възстановяване на дъвкателни зъби с директни композити и темата за яркостта като цветова характеристика на конструкциите, разгледана от зъботехника Михаел Беерли.

Приятно четене!

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement