Dental Tribune Bulgaria

Предстои ВТОРИ СЕЗОН на университетската магистърска програма по имплантология

By Dental Tribune Bulgaria
October 14, 2019

Вече са ясни датите и пълната програма на втория сезон на изключително успешната магистърска програма по орална имплантология на Тосканския дентален институт в партньорство с Guglielmo Marconi University, създадена и ръководена лично от проф. Уго Ковани, който е създател и председател на института, световноизвестен със своята научноизследователска дейност.

Припомняме, че през 2018 г.„Dental Tribune България“ подписа партньорски договор за представителство на денталния институт, в резултат на което четирима български дентални лекари (двама от които живеят и работят в чужбина) предстои да завършат своите едногодишни магистратури през януари 2020 г.

Обучението се провежда в Istituto Stomatologico Toscano, базиран в болница „Версилия“ в курорта Lido di Camaiore, Италия, и се състои от 4 модула. Едногодишната програма е компилация от лекции на място, практически сесии в института, както и персонално студентско обучение, провеждано вкъщи.

За повече детайли и заявка за регистрация позвънете на тел. 0897 958 320 – „Dental Tribune България“. 

ЗА ISTITUTO STOMATOLOGICO TOSCANO

Тосканският дентален институт е фондация с нестопанска цел за клинично, научно и продължаващо професионално образование по дентална медицина, която вече 20 години организира програми и курсове за продължаващо обучение за зъболекари и хигиенисти, както и за парамедици, стъпвайки върху богатия опит на преподавателите в института. Тосканският дентален институт е към болница „Версилия“ в гр. Лидо ди Камайоре, Тоскана. Създател и председател на института е проф. Уго Ковани.
Той е професор по дентална медицина в Университета в Пиза, гост лектор към Катедрата по орална и лицево-челюстна хирургия на Нюйоркския щатски университет в гр. Бъфало, бивш президент на Италианското общество по орална хирургия, бивш президент на Европейския борд по орална хирургия, автор на редица книги и около 200 публикации в реномирани журнали.

Comments are closed here.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International