DT News - Bulgaria - Предстои ВТОРИ СЕЗОН на университетската магистърска програма по имплантология

Search Dental Tribune

Предстои ВТОРИ СЕЗОН на университетската магистърска програма по имплантология

Dental Tribune Bulgaria
Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria

пн. 14 октомври 2019

запази

Вече са ясни датите и пълната програма на втория сезон на изключително успешната магистърска програма по орална имплантология на Тосканския дентален институт в партньорство с Guglielmo Marconi University, създадена и ръководена лично от проф. Уго Ковани, който е създател и председател на института, световноизвестен със своята научноизследователска дейност.

Припомняме, че през 2018 г.„Dental Tribune България“ подписа партньорски договор за представителство на денталния институт, в резултат на което четирима български дентални лекари (двама от които живеят и работят в чужбина) предстои да завършат своите едногодишни магистратури през януари 2020 г.

Обучението се провежда в Istituto Stomatologico Toscano, базиран в болница „Версилия“ в курорта Lido di Camaiore, Италия, и се състои от 4 модула. Едногодишната програма е компилация от лекции на място, практически сесии в института, както и персонално студентско обучение, провеждано вкъщи.

За повече детайли и заявка за регистрация позвънете на тел. 0897 958 320 – „Dental Tribune България“. 

ЗА ISTITUTO STOMATOLOGICO TOSCANO

Тосканският дентален институт е фондация с нестопанска цел за клинично, научно и продължаващо професионално образование по дентална медицина, която вече 20 години организира програми и курсове за продължаващо обучение за зъболекари и хигиенисти, както и за парамедици, стъпвайки върху богатия опит на преподавателите в института. Тосканският дентален институт е към болница „Версилия“ в гр. Лидо ди Камайоре, Тоскана. Създател и председател на института е проф. Уго Ковани.
Той е професор по дентална медицина в Университета в Пиза, гост лектор към Катедрата по орална и лицево-челюстна хирургия на Нюйоркския щатски университет в гр. Бъфало, бивш президент на Италианското общество по орална хирургия, бивш президент на Европейския борд по орална хирургия, автор на редица книги и около 200 публикации в реномирани журнали.

advertisement
advertisement