DT News - Bulgaria - Dental World ще се проведе за 22-ри път през 2022 г.

Search Dental Tribune

Dental World ще се проведе за 22-ри път през 2022 г.

Участниците в Dental World 2022 ще имат възможността да наблюдават хирургични операции на живо. (Снимка: World Dental)

пн. 14 март 2022

запази

Будапеща, Унгария: Повече от две десетилетия, Dental World е най-голямото дентално изложение в региона на Централна и Източна Европа. Тази година, събитието ще се проведе от 13 до 15 октомври в конгресния център Hungexpo в Будапеща. Организаторите очакват около 10 000 посетители от 75 държави и 300 изложители да вземат участие.

Програмата на конгреса предлага на вниманието на денталните лекари богата гама от теми. Лекции в областта на естетиката, ортодонтията, ендодонтията, имплантологията и дигиталната дентална медицина ще бъдат представени на английски език от водещи международни лектори. В допълнение към това, на унгарски ще бъдат изнесени лекции за дентални асистенти, дентални хигиенисти, зъботехници и студенти по дентална медицина.

За да подобрят мануалните си умения, зъболекарите ще могат да участват на практически курсове, като всяка година биват предлагани между 25 и 30 такива. Други любопитни събития, които ще бъдат включени в програмата, са хирургични операции и демонстрации на живо, зона за контакт с лекторите, церемония по награждаването на Унгарските дентални награди, модно ревю с работни униформи и вечерни партита.

Унгария е центърът на Централна и Източна Европа, регион, в който има около 50 000 дентални клиники и поради това Dental World предлага разнообразие от интересни възможности. Всяка година все повече международни изложители представят своите услуги и продукти на изложението. Според организаторите, конгреса предлага на производителите възможност да увеличат продажбите си, да се срещната с нови партньори и да се свържат с месните клиницисти.

Повече информация за събитието може да откриете на dentalworld.hu.

Етикети:
To post a reply please login or register
advertisement
advertisement