DT News - Bulgaria - В София ще се проведе лекционен и практически курс с операция на живо

Search Dental Tribune

В София ще се проведе лекционен и практически курс с операция на живо

вт. 17 януари 2017

запази

На 4 февруари (събота) в кино CineGrand в Park Center Mall Sofia ще се проведе клиничен теоретично-практически курс на тема „Водена костна регенерация в дисталната част на горна челюст. Синус-лифт“ с лектор д-р Бранимир Кирилов. Събитието се организира от W&H Bulgaria и Implant BH.

Присъстващите ще имат възможност да наблюдават операция на живо, която ще бъде излъчена на киноекрана в залата. Д-р Бранимир Кирилов ще демонстрира синус-лифт, като операцията ще се проведе в дентална клиника The Smile Company.

В лекционната част ще бъдат разгледани теоретичните основи на синус-лифтa и на подготовката в дисталните участъци на горната челюст при поставяне на импланти. В рамките на 2 уъркшопа в практическата част на курса участниците ще могат да възпроизведат синус-лифт, както и подготовка на ламбо за водена костна регенерация.

Участниците в практическата част ще работят с цялата гама продукти за орална хирургия на W&H, включително с апарат за пиезохирургия Piezomed и хирургичен апарат Implantmed. Фирма Implant BH ще предостави учебни материали и консумативи за практическото обучение на всеки участник по време на курса.

Таксата за клиничната, теоретичната и практическата част на курса е 440 лв. Желаещите да участват само в клиничната и теоретичната част ще заплатят 150 лв.

За повече информация и записване можете да се свържете с „ВЕ и ХА България“ ЕООД на тел.: 0884 760 876, 0884 968 486, 02/ 854 95 65.

Следете и страницата на събитието във Facebook.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement