DT News - Bulgaria - Новини от IDS: Издатели се срещнаха преди началото на IDS

Search Dental Tribune

Новини от IDS: Издатели се срещнаха преди началото на IDS

Преди началото на IDS 2023 около 40 партньори на DTI се събраха за ежегодната сбирка на издателите в Кьолн, Германия.

пт. 17 март 2023

запази

Кьолн, Германия: Преди 40-ото издание на IDS на 11 март Dental Tribune International (DTI) проведе своята ежегодна сбирка на издателите. Издатели от 13 различни държави се събраха в Кьолн, за да обсъдят настоящото състояние на медията и новите проекти за идната година, както и стратегическия бъдещ подход. 

По време на срещата изпълнителният директор на DTI Torsten Oemus обсъди предизвикателствата, с които денталният бранш се е сблъскал през последните години във връзка с ефектите от COVID-19 пандемията. Той отбеляза, че с постепенното възстановяване на денталния бизнес основните тенденции в сферата са дигитализация, специализиране и консолидиране. DTI вече адаптира портфолиото си, като подсили фокуса си върху дигиталните медийни продукти и дигиталните възможности за обучение на зъболекари, като това бе факт още преди избухването на пандемията. Към 2022 г. DTI продължава да е в крак с тези тенденции, като в допълнение към своето премиум принтирано портфолио популяризира нови публикации и уебсайтове, фокусирани върху 3D принтиране в денталната медицина и лечение с прозрачни алайнери; същевременно подсилва регионалните си активности. „Във времена на множество кризи общата цел на всички партньори е да изградим устойчиво портфолио“, подчерта Oemus. 

Срещата даде възможност да се обяви стъпването на DTI в нови държави, сред които Виетнам и Португалия. „Очакваме с нетърпение в бъдеще да разширим международното си присъствие и да достигнем до всяко кътче на света“, заяви д-р Björn Kempe, основател и изпълнителен директор на Expos Asia и консултант към DTI.

Етикети:
To post a reply please login or register
advertisement
advertisement