DT News - Bulgaria - Straumann ще бъде домакин на Международен конгрес по естетична дентална медицина през декември в Испания

Search Dental Tribune

Straumann ще бъде домакин на Международен конгрес по естетична дентална медицина през декември в Испания

Участниците ще се запознаят с най-модерни технологии, които могат да добавят към артистичния си арсенал с цел да постигнат ненадминати естетични и функционални лечебни резултати. (Видео: Straumann)

вт. 25 октомври 2022

запази

Палма де Майорка, Испания: Световният производител на дентални импланти Straumann за първи път ще бъде домакин на Международния конгрес по естетична дентална медицина. Събитието ще се проведе от 1 до 3 декември в Конгресния център в Палма де Майорка, където ще се съберат най-добрите специалисти по дентална медицина от цял свят.

По време на конгреса шестнадесет международни лектори, четирима представители на Straumann Group, както и главният изпълнителен директор на компанията Guillaume Daniellot ще споделят полезна информация, свързана с най-новите клинични и технически разработки в сферата на естетичната дентална медицина. Разнообразната програма обещава да обхване широк спектър от теми, някои от които са свързани с имедиатните протоколи, керамичните материали в имплантологията, мениджмънта на меките тъкани и комуникацията с пациентите.

„Ние вярваме, че естетичната дентална медицина е истинско изкуство! На това изключително събитие ще имате възможността да се срещнете с експерти от цял свят, да се запознаете отблизо с нови и вълнуващи технологии, методи за лечение и начини за развиване на практиката“, споделя Holger Haderer, ръководител на центъра за имплантология в компанията домакин.

Събитието предоставя отлични възможности за създаването на контакти. Участниците ще получат възможността да се запознаят и да обменят опит със свои колеги и утвърдени специалисти от целия свят. Благодарение на разнообразната програма от семинари и обучения участниците бързо и лесно ще научат повече за новите техники в естетичната дентална медицина. 

Вечерта на 2 декември от компанията са подготвили събитие с талантливи артисти, храна и напитки.

Организаторите обявиха, че в последния ден на конгреса ще се проведат финалните надпревари, част от Straumann World Class Cup – глобално първенство между различни отбори и зъболекари, които демонстрират своя опит и знания в четири сфери на денталната медицина. Това са неотложната, регенеративната, дигиталната и естетичната дентална медицина. Екипите се състоят от четирима специалисти, всеки от които ще представи отделен клиничен случай във всяка от категориите. Експертното жури ще оцени всички презентации, а публичното гласуване ще добави допълнителни точки, които ще определят най-добрите във всеки кръг, както и финалистите.

Регистрационната форма вече е отворена за всички дентални специалисти, които желаят да присъстват на събитието. Те могат да се регистрират на www.estheticdays.com и да получат общо 9.75 кредита за своето обучение. Езикът на събитието е английски.

Етикети:
To post a reply please login or register
advertisement
advertisement