DT News - Bulgaria - Регистрацията за „Усмивка на годината 2018“ е отворена

Search Dental Tribune

Регистрацията за „Усмивка на годината 2018“ е отворена

Крайният срок за участие в конкурса е 30 март 2018 г. (Изображение: Dental Tribune Bulgaria)

чт. 2 ноември 2017

запази

От 1 ноември онлайн регистрацията за предстоящото 11-о издание на Националния дентален конкурс „Усмивка на годината“ е отворена. За първи път участниците в надпреварата ще имат възможност да се запишат за участие и да изпратят своите случаи чрез специална дигитална платформа, предоставена от международната софтуерна компания Weemss.com, която е и официален партньор на конкурса. Онлайн регистрацията цели да улесни максимално както участниците, така и организаторите.

БЪРЗА И ИНТУИТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ
Благодарение на изключително интуитивния интерфейс на Weemss потребителите могат да оформят и изпратят кандидатурата си само с няколко кликвания, като дигиталният формуляр за регистрация следва добре познатата досега апликационна форма. Желаещите да участват в конкурса трябва да предоставят еднократно необходимата лична и професионална информация, след което имат право да изпратят по един клиничен случай във всяка от 6-те категории.

ВИЕ КОНТРОЛИРАТЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО СА ПРЕДСТАВЕНИ КЛИНИЧНИТЕ СЛУЧАИ
Важен момент в оптимизацията на регистрационния процес в конкурса е фактът, че Weemss предоставя на кандидатстващите по-голям контрол върху съдържанието и оформлението на клиничните случаи, като участниците могат да редактират описанията и да добавят или да премахват снимки в рамките на зададените лимити (големината на снимковите изображения не може да надвишава 2 MB). Единствената намеса от страна на организатора ще бъде, в случай че не е спазено изискването за анонимност на кандидатурите. Според регламента в кандидатурите, които разглежда журито, не могат да фигурират имената на пациентите и на членовете на денталните екипи, лекували случаите.

ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ НА ЖУРИРАНЕТО
Четиримата журиращи в конкурса – през 2018 г. д-р Франческо Минтроне, д-р Рафи Романо, д-р Ставрос Пелеканос и д-р Флорин Кофар, също ще получат индивидуален достъп до съдийския панел, осигурен чрез Weemss. Никой от тях няма да има възможност да вижда гласуването на своите колеги, нито пък кои са авторите на клиничните случаи. Когато приключи гласуването, резултатите се изчисляват автоматично от системата. Разбира се, победителите ще бъдат обявени по време на официалната церемония по награждаването, а на следващия ден оценките и коментарите на журито, както и всички клинични случаи ще бъдат достъпни за аудиторията на специална страница на същата платформа.

АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА ЖУРИРАНЕ
Друга важна промяна в конкурса е въвеждането на еднократна административна такса на стойност 100 евро. Сумата е дължима при регистрация и дава право на участие на всеки регистрирал се с един клиничен случай във всяка категория (общо 6 клинични случая), с което отпада основна рестрикция в регламента на конкурса през миналите 10 издания. За студентите участието (съответно в категория „Студентски клиничен случай“) е безплатно.

КРАЕН СРОК ЗА УЧАСТИЕ
Всички български дентални лекари и зъботехници, които планират да участват в конкурса, могат да заявят намерението си, като попълнят регистрационната форма във всеки един момент, след което поетапно могат да оформят кандидатурата си през следващите 5 месеца – крайният срок за участие е 30 март 2018 г.

Регистрирайте се сега, изпратете случая си по-късно тук: event.gg/7331/ или на официалния сайт на конкурса usmivkanagodinata.com.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement