DT News - Bulgaria - Осем компании партнират на „Усмивка на годината“ за нейното 15-о издание

Search Dental Tribune

Осем компании партнират на „Усмивка на годината“ за нейното 15-о издание

Остават по-малко от два месеца до крайния срок за участие в конкурса, който изтича на 1 април 2022 г.

пт. 4 февруари 2022

запази

Вече тече активна подготовка по петнадесетото издание на конкурса, превърнал се в емблема на денталната професия в България. Общо осем компании избраха да идентифицират своя бранд с международния конкурс „Усмивка на годината“. Pierre Fabre Oral Care e генерален партньор на събитието, а останалите компании партньори са BREDENT, DURR DENTAL, INVISALIGN, AXIS, BIOHORIZONS и FILLMED. Световноизвестната група STYLE ITALIANO също прие да подкрепи частично конкурса, презентиращ постиженията на денталния професионалист.

В ход е поредното 15-о издание на конкурса без аналог в световен план, който поради този факт съвсем естествено премина в международен формат от 2020 г. насам. Членове на журито тази година ще са световните авторитети в различни сфери: д-р Rafael Romano, Израел, д-р Siegfried Marquardt, д-р Giulio Rasperini, д-р Walter Devoto, д-р Mirela Feraru, Ciprian Boca.

В момента тече подготовката по официалната церемония по награждаването, която ще протече присъствено на 19 май 2022 г. в София. Локацията вече е идентифицирана, но ще бъде обявена на по-късен етап.

Остава малко повече от месец до крайния срок за кандидатстване, който изтича на 1 април 2022 г. Регистрацията е отворена от 1 октомври миналата година, така че всички, които имат намерение да се включат в надпреварата, вече могат да заявят официално своето участие чрез регистрация в платформата на събитието и да ъплоудват кандидатурата си впоследствие поетапно.

Всичко за събитието можете да откриете на www.smileoftheyear.com.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement