„Смисълът да имаш е само ако даваш“

Search Dental Tribune

„Смисълът да имаш е само ако даваш“

E-Newsletter

The latest news in dentistry free of charge.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Екипът на MG Dental Clinic. Изображение: Личен архив
Dental Tribune Bulgaria

By Dental Tribune Bulgaria

вт. 21 декември 2021

save

Знаете ли, че всяка година близо 4000 български деца  са застрашени от изоставяне поради трудности в развитието им, бедност, липса на подкрепа от близки и от добре функционираща система от услуги. Това научи екипът ни от представител на фондация „За нашите деца“ на сцената на коктейл, който бе организиран на 18 декември по повод 10-годишнината на MG Dental Clinic.

Събитието бе със специална кауза – „защото, когато имаш възможността да печелиш, е добре да отделиш от прихода си, за да помогнеш на друг, който не е имал като твоята възможност. В противен случай това, че си успешен, остава само при теб като лична полза, което за мен няма смисъл. Чувствам се добре, ако мога да помогна и да увлека други да го правят. Бих бил и много щастлив да дам добър пример и на екипа ми“, сподели пред Dental Tribune д-р Мариан Грънчев – управител и собственик на MG Dental Clinic.

Събитието, което се проведе в пространството за събития Nova Art Space на ул. „Съборна“ 3, събра 100 души, между които партньори, клиенти и приятели на денталната клиника, като всички гости бяха поканени вместо подаръци и букети да оставят свои дарения в кутия, определена за фондация „За нашите деца“. 

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха прекрасната Белослава в екип с Живко Петров и екип от музиканти.

Честита годишнина, MG Dental clinic! Бъдете здрави и благодарим за прекрасния пример! 

Dental Тribune подкрепя тази инициатива и ѝ дава гласност.

Фондация „За нашите деца“ е българска неправителствена организация, която вече 29 години работи в България, водена от мисията си да осигури развитие и щастливо детство за най-уязвимите деца в страната. Фондацията предоставя безплатни професионални социални услуги за деца и семейства в риск в двата най-големи града в страната – София и Пловдив, като всяка година 2000 деца от двата града получават шанс за развитие и щастливо детство в семейство благодарение на фондация „За нашите деца“.  

Повече за фондацията може да видите в техния сайт: https://detebg.org/

Всички, които биха искали да помогнат с дарение на фондация „За нашите деца“, могат да го направят на следната банкова сметка:

РАЙФАЙЗЕН БАНК IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67BIC: RZBBBGSF, титуляр: фондация „За нашите деца“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement