Dental Tribune Bulgaria
Предстоящото издание на Competence in Esthetics ще се проведе в Белград. (Изображение: Ivoclar Vivadent)

Competence in Esthetics отбелязва 10-ата си годишнина

By Ivoclar Vivadent
September 05, 2018

На 10 ноември 2018 г. в Белград ще се проведе 10-ото, юбилейно издание на Competence in Esthetics – годишна среща, организирана от Ivoclar Vivadent, една от водещите международни компании в денталната индустрия. Симпозиумът се фокусира върху най-новите технологии в денталната медицина и за пореден път ще представи редица световноизвестни лектори.

Събитието ще предложи по нещо за всеки: участниците ще имат възможност да почерпят от опита на международни експерти в областта на естетичната дентална медицина. Лекторите ще говорят на вълнуващи теми като дигиталния дизайн на усмивката и ще представят най-новите тенденции и идеи, базирани върху истински примери от зъботехническата лаборатория. Участниците ще получат подробни насоки относно сложни процедури, които ще могат да приложат веднага в своята практика или лаборатория.

Световно признати експерти

По време на симпозиума участниците ще гледат на живо лекции от редица международни експерти, които ще дискутират различни теми, както следва:

Екипът на д-р Galip Gürel (Турция), асоц. проф. д-р Stefen Koubi (Франция) и Hilal Kuday (Турция) ще представи иновативната концепция за визажизма, позволяваща изработването на възстановявания, които пасват на лицето на пациента и изразяват неговата личност. Главната цел на този подход е създаването на персонализирана усмивка чрез направляван подход.

Pontus Degerlund, лектор, подкрепян от Planmeca, ще сподели своя опит с дигиталните работни процеси в съвременната дентална медицина.

Лекцията на д-р Florin Cofar (Румъния) ще се фокусира върху възстановителните възможности, с които разполагат клиницистите днес, и ще се опита да конкретизира разликата между доказаната концепция (приложима в ежедневната практика) и ефикасния работен процес (от гледна точка на зъболекаря).

Lóránt Stumpf (Ирландия) няма да изнесе презентация за това как да копираме естественото съзъбие с помощта на дигиталните технологии. Неговата лекция ще се фокусира върху случаи, в които зъботехниците могат да използват дигитални естествени форми от сканирани изображения. Лекторът ще разгледа подробно управлението на различни типове случаи – от планиране до изпълнение, като същевременно се запази оригиналната морфология във всеки етап от лечението.

Значението на екипната работа и комуникацията ще бъде дискутирано в лекцията на д-р Milena Fandiño Rodelo Vinci и Dominique Vinci (Швейцария). Целта е да се разбере идеалната колаборация и комуникация между зъболекаря и зъботехника по време на планиране на естетично лечение.

В края на лекционния ден по време на специалното афтърпарти делегатите ще имат възможността да разговарят лично с тях и други свои колеги от цял свят.

Ранна регистрация до 1 октомври

Повече информация за събитието и регистрацията можете да намерите тук. Всеки, който се регистрира за симпозиума преди 1 октомври, ще ползва отстъпка за ранна регистрация. Всички лекции ще се проведат на английски език, като ще бъде осигурен симултанен превод на няколко езика.

Comments are closed here.

Latest Issues
E-paper

DT Bulgaria No. 03, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International