Dental Tribune Bulgaria

Световният експерт по автотрансплантация д-р Мицухиро Тцукибоши идва за първи път в България

By Dental Tribune Bulgaria
September 05, 2018

През ноември 2018 г. в България ще гостува светилото в областта на автотрансплантацията – д-р Мицухиро Тцукибоши (Япония). Лекционно-практическият курс е предназначен за всички лекари по дентална медицина с интереси в областта на автотрансплантацията, които желаят да повишат знанията си и да получат съвети лично от експерт от световна класа. Dental Tribune е медиен партньор на събитието, организирано от Nano Dental Academy.

На 23 и 24 ноември в София д-р Тцукибоши ще изнесе лекция в София, а в Плевен ще се проведе практически курс с фантомни модели. Участниците ще имат възможност да се запознаят в детайли с автотрансплантацията – от хистологията до конкретни лечебни протоколи. В практическия курс могат да участват ограничен брой дентални лекари, като част от местата вече са заети.

За повече информация и записване се свържете с академията на имейл info@nanoacademy.bg или тел. 0892 239 400. Също така можете да се присъедините към събитието във Facebook (тук) или да следите страницата нa https://nanoacademy.bg/courses-new/.

За лектора:
Д-р Мицухиро Тцукибоши е възпитаник на денталния факултет на Университета в Осака. Притежава докторска степен по дентални материали от Университета в Киото през 1980 г., а от 1981 г. ръководи частна практика. Интересите на д-р Тцукибоши в областта на денталната травматология и автотрансплантацията са причината за неговото значително участие в редица клинични проучвания, обучения и научни публикации. Д-р Тцукибоши изнася лекции в цял свят, посветени на денталните травми и автотрансплантацията; автор е на множество статии и два учебника – един за денталните травми (издаден през 1998 г., второ издание през 2012 г.) и един за автотрансплантацията (издаден през 2000 г.). И двата учебника са преведени на няколко езика, включително английски. Д-р Тцукибоши е гост преподавател в университета „Лома Линда“ от 1998 г. Той е бил президент на Международната асоциация по дентална травматология през 2009 и 2010 г.

За Nano Dental Academy:
Nano Dental Academy е учебен център, фокусиран върху обучението чрез технология и практически упражнения, съвременните методи и технологичните постижения в работата на дентални лекари, зъботехници и дентални асистенти.

Comments are closed here.

Latest Issues
E-paper

DT Bulgaria No. 03, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International