Dental Tribune Bulgaria

Planmeca Emerald

С безпрецедентната си бързина и прецизност интраоралният скенер Planmeca Emerald предлага най-високото ниво на сканиране в света в момента. Скенерът е малък и лек, което го прави удобен за пациентите и лесен за употреба във всякакви ситуации.

Planmeca Emerald осигурява прости и ефикасни мерки за контрол на инфекциите със своите лесни за изваждане, автоклавируеми и сменяеми накрайници. Двата бутона на скенера позволяват работа с устройството, без да се налага докосването на мишката или клавиатурата, а алтернативен вариант за управление е използването на крачен педал, свързан към стоматологичния стол. Функционалността „включване и стартиране” позволява безпроблемното ползване на скенера в различни кабинети и с различни преносими компютри.

Planmeca Emerald има гъвкавостта да поддържа множество разнообразни работни процеси. Скенерът поддържа широк спектър от възможности за лечение и предлага своите предимства в различни направления на денталната медицина – сред които имплантология, ортодонтия, зъбопротезиране и лицево-челюстна хирургия. С отворените възможности за експортиране и импортиране, предлаганите редовни актуализации и системно добавяни нови функции скенерът продължава да се развива и усъвършенства непрекъснато.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International