DT News - Bulgaria - Безплатен уебинар: Цели на триизмерната обтурация и най-добрият начин да ги постигнем

Search Dental Tribune

Безплатен уебинар: Цели на триизмерната обтурация и най-добрият начин да ги постигнем

чт. 15 октомври 2015

запази

Безплатен уебинар на DT Study Club с водещ проф. д-р Джанлука Гамбарини ще представи основните принципи на триизмерната обтурация на кореновите канали и опростяване на процедурите с помощта на новата обтурационна система elementsfree.

В рамките на онлайн курса проф. Гамбарини ще обсъди основните принципи на триизмерната обтурация на кореновите канали и ще обясни разликите между топлата вертикална и студената латерална кондензация, както и предимствата на топлата кондензация. Ще бъдат представени целите на триизмерната обтурация и най-добрият начин за тяхното постигане. Освен това новата обтурационна система elementsfree ще бъде демонстрирана клинично с помощта на детайлни слайдове и видеоклипове с цел опростяване на процедурата и подобряване на качеството на обтурациите.

Безплатният уебинар на тема „Цели на триизмерната обтурация и най-добрият начин да ги постигнем“ ще бъде излъчен на 26 октомври 2015 г. (понеделник) в 18:00 часа българско време. Участниците ще имат възможността да получат кредит за продължаващо обучение. Регистрацията вече е отворена на сайта на DT Study Club.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement