DT News - Bulgaria - В София ще се проведе симпозиум по лицева естетика

Search Dental Tribune

В София ще се проведе симпозиум по лицева естетика

SEEFAS

SEEFAS

чт. 29 септември 2016

запази

На 11 и 12 ноември за пръв път в България ще се проведе симпозиум по лицева естетика, организиран от Южноевропейското общество по лицева естетика съвместно с клиника по естетична дерматология Aesthe Clinic Beauty, базирана в София, и Хърватското общество по лицева естетика. Домакин на събитието ще бъде столичният хотел Sense.

През двата дни на симпозиума участниците ще имат възможност да се информират относно иновациите в света на минимално инвазивните нехирургични методи за лицева естетика, нови техники на приложение на филъри с хиалуронова киселина и ботулинов токсин тип А от известни лектори от Хърватия, България, Македония и Босна и Херцеговина.

По време на уъркшоповете за начинаещи и напреднали участниците ще работят с филъри и ботокс върху модели на живо в малки групи заедно с водещия лектор.

Симпозиумът е подходящ за всички дентални лекари, които желаят да разширят практиката си с процедури в областта на лицевата естетика, както и за дерматолози, офталмолози и други специалисти.

След приключване на симпозиума всички участници ще станат сертифицирани членове на SEEFAS и ще получат международен сертификат на Южноевропейското общество по лицева естетика.

За повече информация и регистрация посетете сайта на Обществото по лицева естетика www.seefas.com.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement