Dental Tribune Bulgaria

Зъболекарският хайлайф се събра за наградите на „Дентал Трибюн“

By Хавиер де Писон, „Дентал Трибюн Америка“
December 09, 2011

Dental Tribune International (DTI) Media Lounge беше домакин на първите Dental Tribune Global Awards на 28 ноември по време на Greater New York Dental Meeting (GNYDM). Президентът на DTI г-н Торстен Оймус представи първите осем победители на наградите от 2011 г., които бяха излъчени от изтъкнати имена в областта на денталната медицина.

 Торстен Оймус изтъкна работата на:
• Д-р Адолфо Родригез, президент на Денталната федерация в Латинска Америка, който получи наградата за „Изключителна личност“.
• Самюел Профете, президент на Денталната асоциация в Хаити, който получи наградата за „Зъболечение в кризисна зона“.
• Алън Милър, основател на AMD LASERS, който получи награда за „Новаторство в денталната медицина“.
• Волфганг ван Хал, изпълнителен директор на Shofu Europe, който получи наградата за „Постижения в областта на денталната медицина“.
Д-р Родригез благодари на DTI за оказаната помощ в Латинска Америка, където той развива кампании за подпомагане на денталното здраве и разработването на професионални асоциации. Профете, който не можа да присъства на срещата в Ню Йорк, изпрати благодарствено писмо на всички организации, които оказаха помощ на Хаити по време на опустошителното земетресение през 2011 г.
Вероятно най-вълнуващото благодарствено слово беше на Алън Милър (AMD LASERS). Той сподели, че Dental Tribune са помогнали на една малка компания за производство на лазери от Средния запад да се превърне в основен и признат световен играч в областта на денталната медицина не само посредством реклама, но и чрез курсовете на Dental Tribune Study Club, които са дали възможност на AMD LASERS да представи продуктите си по целия свят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International