DT News - Bulgaria - Align Technology стартира нов онлайн кампус

Search Dental Tribune

Align Technology стартира нов онлайн кампус

Align Technology Campus предлага специализирани уебинари на живо и по заявка по теми като clear aligner терапия, дентална технология и клинична практика. (Снимка: Sorapop Udomsri/Shutterstock; Dental Tribune International)

вт. 16 април 2024

запази

В стремежа си да повиши стандартите на грижата в денталната медицина, като предостави на специалистите най-новите инструменти и познания в областта на денталната медицина, Align Technology наскоро стартира Align Technology Campus. Служейки като уникална платформа за електронно обучение на специалисти по дентална медицина, кампусът предлага широка гама от образователно съдържание на различни езици, включително английски, немски и френски, и предоставя възможност за безплатно получаване на ценни кредити за продължаващо обучение. Dental Tribune International обсъди повече подробности за стартирането на кампанията в интервю с Lee Taylor, маркетинг вицепрезидент за Северна и Южна Америка, Европа, Близкия изток и Африка в Align Technology.

Г-н Тaylor, бихте ли разказали по-подробно за основната мотивация и целите, които стоят зад стартирането на платформата Align Technology Campus, най-вече във връзка с нейното въздействие върху лечението с алайнери и денталното образование?

Основната мотивация за стартирането на платформата Align Technology Campus е да ускорим дигитализацията на денталната практиката, обучението по дентална медицина и въвеждането на лечението с прозрачни алайнери. Платформата цели да предостави на общопрактикуващите лекари по дентална медицина, както и на ортодонтите централизиран платформа, който да им осигури достъп до най-новите знания, инструменти и проучвания, свързани с пакета от патентовани технологии и услуги на дигиталната платформа Align. Основната цел е да се повиши стандартът на грижите, като се даде възможност на лекарите по дентална медицина, което в крайна сметка ще доведе и до подобряване на грижата за пациентите.

Lee aylor, маркетинг вицепрезидент за Северна и Южна Америка, Европа, Близкия изток и Африка в Align Technology. (Изображение: Align Technology)

Колко важно е онлайн обучението за вашата компания като цяло?

Образованието във всички форми е от голямо значение за Align. Конкретно онлайн обучението позволява широка достъпност, преодолявайки географските бариери. Този подход дава възможност на специалистите по дентална медицина в световен мащаб да се занимават с висококачествено образователно съдържание в удобно за тях време, като насърчава непрекъснатото обучение и професионалното развитие. Подкрепяме денталните специалистите на всеки етап от професионалния им път, за да улесним развитието на нови умения или да подобрим съществуващите, като им позволяваме да учат онлайн със собствено темпо.

Какви функции предлага новата платформа за подобряване на обучението и професионалното развитие?

Новата платформа Align Technology Campus предлага интерактивни функции, като например уебинари на живо и записани такива, курсове и видеоклипове по заявка на различни теми на няколко езика - всичко това на едно място. Тези елементи подобряват учебния опит, като улесняват взаимодействието със специалистите в реално време и позволяват на зрителите да обсъждат различните представени случаи. Съдържанието ще бъде достъпно не само за съществуващите клиенти на Align, но и за тези, които не са, като им позволява да се запознаят с техниките и постиженията в областта.

Колко уебинара ще станат достъпни през следващите месеци за заинтересованите специалисти по дентална медицина?

Въпреки че точният брой на предстоящите уебинари може да варира за всеки район, ние сме подготвили серия от 20 уебинара, които са планирани да бъдат достъпни в Обединеното кралство, Германия, Австрия, Швейцария, Испания, Франция, Нидерландия, Белгия, Люксембург и Италия. Нашият ангажимент е редовно да актуализираме платформата с разнообразни уебинари, обхващащи различни аспекти на лечението с алайнери, новите технологии и най-добрите клинични практики. Това гарантира динамично и развиващо се образователно преживяване за нашата аудитория.

 

Етикети:
To post a reply please login or register
advertisement
advertisement