DT News - Bulgaria - Иновации и ексклузивни предложения от NORDICS

Search Dental Tribune

Иновации и ексклузивни предложения от NORDICS

Иновации и ексклузивни предложения от NORDICS
Dental Tribune Bulgaria

Dental Tribune Bulgaria

ср. 17 април 2024

запази

Създадени през 2015 г., Нордикс са един от най-бързо развиващите се брандове за грижа за зъбите. Техните продукти могат да бъдат открити в 35 държави по целия свят. Nordics се превръщат в едни от пионерите по време на т.нар. „био вълна“ в козметиката, която започна през 2015г.

Nordics предлагат революционно устройство за вашата дентална хигиена, което ефективно премахва натрупванията от плака и остатъците от храна от третираната повърхност. Водната струя достига до всички междузъбни пространства, заради въртящия се на 360° накрайник. Nordics EA139W има четири режима на работа за дълбоко почистване.

 

Водната струя достига до всички междузъбни пространства, заради въртящия се на 360° накрайник. Nordics EA139W има четири режима на работа за дълбоко почистване.

Изключително лесен за употреба с голям резервоар от 300мл. Подходящ за ежедневно ползване, специално за хора с брекети, импланти и след оперативно лечение. Устройството е абсолютно водоустойчиво и има сертификат IPX7.

В комплекта получавате четири приставки за почистване и кабел за USB-C зареждане. Получавате 2 обикновени приставки, една приставка – четка за зъби и една приставка за почистване на езика.

Характеристики:

– Премахва ефективно плаката от третираните повърности

– 4 степени на сила на струята
– Безжичен
– Резервоар 300мл
– USB зареждане
– Водоустойчив
– Ергономичен дизайн
– 4 включени приставки

 

Повече информация за продуктите и ексклузивните предложения може да намерите в сайта на Nordics.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement