DT News - Bulgaria - Стокхолм ще бъде домакин на конгреса на ЕОА през 2016 г.

Search Dental Tribune

Стокхолм ще бъде домакин на конгреса на ЕОА през 2016 г.

Проф. Ян Хугаре обяви програмата за следващия конгрес на ЕОА в Стокхолм. (Снимка: Claudia Duschek, DTI)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

чт. 25 юни 2015

запази

Въпреки че тазгодишният конгрес на Европейската ортодонтска асоциация (ЕОА) приключи едва преди седмица, подготовката за следващата среща вече е в разгара си. Асоциацията обяви официално, че 92-рият конгрес на ЕОА ще се проведе в Стокхолм от 11 до 16 юни 2016 г.

Проф. Ян Хугаре, избраният президент на ЕОА за 2016 г. и председател на организационния комитет, покани присъствалите на конгреса във Венеция, както и всички членове на ортодонтската общност да посетят събитието в Швеция. Той обяви, че в научната програма ще участват редица известни лектори, които ще изнесат презентации по обичайни за ортодонтията теми, като ще се обърне специално внимание на медицински компрометираните пациенти и техния опит с типовете лечение, на които се подлагат.

До 1 декември 2015 г. се приемат резюмета по теми от рода на съпоставки между ортодонтията и хирургията, ортодонтските пациенти със сериозни медицински проблеми и ефикасност на лечението.

Конгресът ще се състои в Stockholmsmässan, международния панаирен и конгресен център в Стокхолм, който е един от най-големите центрове за бизнес срещи в Скандинавския регион.

Шведската столица бе избрана за домакин на конгреса през 2016 г. заради доброто си географско местоположение, тъй като повечето държави от континента са на не повече от три часа път. Освен това градът се превръща във все по-важен център за денталната общност в Европейския съюз и света.

Регистрацията за следващия конгрес ще бъде отворена от 1 октомври 2015 г. на www.eos2016.org.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement