DT News - Bulgaria - „Усмивка на годината 2016“ е в разгара си

Search Dental Tribune

„Усмивка на годината 2016“ е в разгара си

чт. 28 април 2016

запази

Остава по-малко от месец до връчването на наградите в деветото издание на конкурса „Усмивка на годината“, което ще се състои на официална церемония по награждаването в Sofia Life Club вечерта на 18 май. Всички клинични случаи, участващи тази година - 27 на брой, вече са изпратени на журито, което ще излъчи победители в шестте категории след анонимен онлайн вот. Имената им ще станат ясни по време на церемонията по награждаването.

Междувременно в състава на журито настъпи още една промяна. След като д-р Рафи Романо застъпи проф. Франческо Мангани като член на журито, проф. Нитцан Бичачо също слага край на вече тригодишния си ангажимент към конкурса, поради твърде натоварен лекторски график. Негов достоен заместник ще бъде д-р Селар Франсис, който вече има стаж като журиращ в “Усмивка на годината”. Председателят на Българската академия по козметична дентална медицина и бивш главен редактор на сп. Cosmetic Dentistry, издавано от Dental Tribune Bulgaria, неколкократно е бил и презентатор на официалните церемонии по награждаването на “Усмивка на годината”.

Д-р Франсис е специалист по естетична дентална медицина, имплантология и оклузия, получил образованието си в САЩ и Великобритания. В момента ръководи частна практика, специализираща в денталната козметика, имплантологията и оклузията. Освен това е клиничен инструктор в Dawson Academy, Великобритания, и е активен член на Американската академия по дентална козметика, Американската дентална асоциация и Калифорнийската дентална асоциация.

До края на април журито ще приключи своето гласуване, а в началото на май всички клинични случаи ще бъдат качени в официалния уебсайт на конкурса usmivkanagodinata.com. Специализираното издание Esthetic Tribune, придружаващо юнския брой на в. Dental Tribune, традиционно ще бъде посветено на победителите в конкурса и случаите, с които са спечелили в съответната категория.

На официалната церемония по награждаването на 18 май се очаква да присъстват около 300 гости, които по традиция са представители на денталния елит в страната. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Вера Шандел от триото Sentimental Swingers, композиторът Ангел Заберски-син, Димитър Семов, и Веселин Веселинов-Еко, а водещ на церемонията ще бъде атрактивният д-р Иван Минчев, собственик и управител на фирма MiPlant, която е дългогодишен партньор на конкурса „Усмивка на годината 2016“.

„Усмивка на годината 2016“ ще усмихне за пореден път родната дентална общност, отличавайки качествените постижения в българската дентална медицина.

Всичко за конкурса вижте на usmivkanagodinata.com или на Facebook страницата на проявата.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement