Dental Tribune Bulgaria

Четвъртото издание на конкурса „Усмивка на годината“ се очаква да е едно от най-коментираните събития в денталния бранш

By Таня Досева
January 25, 2011

 Станалият вече традиция национален конкурс, отличаващ добрите зъболекари на България – „Усмивка на годината“, отново ще се заяви като събитие, събиращо елита на стоматологичния бранш и непропускащо нито един успех на денталните практики из цялата страна.
Ние, от екипа на в. „Дентал Трибюн“ – организатор на конкурса, твърдо вярваме, че зад красивите усмивки стоят специалисти, които невинаги са във фокуса на вниманието, но напълно го заслужават. За добро или за лошо днес е важ-но колкото да си свършиш добре работата, толкова и да те оценят не други, а точно колегите ти. И тази година тежката дума в оценяването на кандидатурите сме поверили на специалисти, които едва ли се нуждаят от представяне, но със сигурност заслужават да бъдат упоменати поименно – д-р Гернот Мьорих, Германия, д-р Селар Франсис, д-р Нели Николова, д-р Николай Николов, д-р Иван Минчев, д-р Адриана Йосифова, д-р Красимир Недевски, доц. Лаура Андреева, д-р Донка Станчева-Забуртова, д-р Веселина Филипова, д-р Цецка Вергилова и зъботехниците Константин Фиалковски и Димитър Шереметски.
Като неуморни организатори на конкурс от подобно естество, тази година се заех-
ме да направим специално маркетингово проучване за качествена дентална работа на българските зъболекари, като най-добрите ще бъдат поканени да вземат участие в „Усмивка на годината“ лично от нас. Екипът ни ще положи максимални усилия, за да осигури качествени кандидатури, които ще представим на тазгодишната церемония.
За четвърта поредна година ви каним да вземете участие в един конкурс, вдъхновен от красивите усмивки и създаден изключително и само за българските зъболекари – за да ги отличи, награди и да покаже качествената им работа в общественото дентално пространство.
Конкурсът „Усмивка на годината“ се осъществява с подкрепата на Българския зъболекарски съюз, както и на всички професионални организации в сферата на денталната естетика в страната. Спонсорите от миналогодишното ни издание подкрепят събитието и тази година. Генерален спонсор е форма „Витал Денс“, а спонсори са фирма „Ми Плант“ и зъботехническа лаборатория „Фиадента“, гр. Варна.

Не забравяйте, че срокът за кандидатстване е 20 март 2011 г.

„Усмивка на годината“ – много стил и изисканост, вдъхновяваща атмосфера, атрактивни презентации, специални награди, престиж и незабравими емоции...
Станете част от света ни и тази година.

За повече информация посетете сайта на конкурса!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International