Dental Tribune Bulgaria

Безплатен уебинар с проф. Нитцан Бичачо ще представи имплантната система V3

By Dental Tribune International
September 12, 2018

Светът на денталната имплантология непрекъснато се развива и разраства. На 13 септември, четвъртък, в 20.00 ч. българско време Dental Tribune Study Club ще представи безплатен уебинар, който ще се фокусира върху една от новите имплантологични разработки – концепцията V3. С помощта на редица клинични примери и подробности участниците в онлайн обучението ще имат възможност да се запознаят с предимствата на импланта при функционални и естетични рехабилитации. Лектор ще бъде един от създателите на имплантната система V3 – проф. Нитцан Бичачо.

Резултат от скорошни биологични и биомеханични открития и десетилетия клиничен опит, подкрепен от научни данни в областта, системата показва отлични качества при запазването на костите и меките тъкани. Тя също така има висока имедиатна стабилност, осигурява отличен контрол при имплантиране и предлага широк спектър от иновативни опростени протетични компоненти, които позволяват по-бърз оздравителен процес и подобрен отговор на околните тъкани.

Проф. Бичачо е доживотен член и бивш президент на Европейската академия по естетична дентална медицина. Понастоящем е преподавател в денталния факултет на Еврейския университет в Йерусалим и Университета в Тел Авив. Редактор на редица клинични журнали.

Едночасовият уебинар, озаглавен „Тайните на имплантната система V3”, ще бъде излъчен на живо онлайн на 13 септември, четвъртък, в 20.00 ч. българско време. Участниците ще имат възможност да задават въпроси на лектора посредством чат прозорец, както и да получат 1 кредит за продължаващо образование след успешното попълване на въпросник по дискутираните теми.

Денталните професионалисти, които искат да участват в курса, могат да се регистрират онлайн тук.

Comments are closed here.

Latest Issues
E-paper

DT Bulgaria No. 03, 2020

Open PDF Open E-paper All E-papers

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International